You are currently viewing Conversație cu viața- Un plus de imunitate cu Fares

Conversație cu viața- Un plus de imunitate cu Fares

Dragă viață,

Te-ai întrebat vreodată ce ești? Nu cred. Dar am să îți spun eu. Ești un fir prea fin de ață, un vis ce ne învață, un dar divin ce ne dă în fiecare clipă o dulce povață. Ești inima ce cântă fără încetare doina sufletului ce nu moare. Ești drum pe care mergem de mână cu speranța. Ești răsuflarea caldă ce ne mângâie buzele pe care ni se așază cuvinte sfinte.

Ești privirea ce se aprinde la fiecare răsărit de soare. Ești fior de dor de timp fără de aripi. Ești floare rară ce înflorește doar o dată, ne-nvălui cu al tău splendid parfum, ne amețești, ne faci să te iubim cu fiecare clipă ce se scurge…tot mai mult. Și îți mărturisesc că am făcut și voi face în continuare tot ce-mi stă în putere pentru ca tu și eu să mergem cât mai mult mână de mână.

Sunt o norocoasă, știi? În acest demers nu sunt singură. Am mereu un aliat extrem de puternic în lupta pentru tine. Vine tocmai de la poalele Sarmizegetusei, din inima Daciei, din acele locuri bogate în tradiţie, unde există cele mai bune ingreiente pentru sănătate, de la Orăştie.

Voi lupta pentru tine cu Fares, mai exact cu produse pe care compania privată cu capital 100% românesc, numărul 1 pe piaţa ceaiurilor şi a remediilor din plante medicinale le pune tuturor la dispoziție pentru a se bucura mereu de sănătate.

Cum sănătatea nu e totul, dar fără sănătate totul e nimic (Arthur Schopenhauer), atunci când Superblog mi-a dat șansa să-l am pe Fares drept aliat, am decis să aleg produsele pentru imunitate ca arme pentru protejarea ta. Și sunt tare fericită pentru alegerea făcută.

Consider că în această perioadă extrem de grea pentru întreaga oamenire, unul din lucrurile pe care le pot face pentru ca noi două să ne continuăm drumul cu bine, este să-mi întăresc sistemul imunitar pentru ca acesta să poată fi capabil să neutralizeze agenții patogenii, adică bacteriile, virusurile, paraziţii sau fungii care pot pătrunde în corp şi să-i elimine din organism.

Acesta este unul din motivele pentru care ales să-mi întăresc sistemul imunitar cu Imunitate cu 7 ciuperci,  și Vitamina C 200 mg cu Măceșe și Cătină. În cele ce urmează am să-ți dezvălui ce cred despre aceste două produse care ni-au trezesc curiozitatea încă de le-am văzut ambalajul al cărui design este simplu dar de efect. La avut un mare efect, m-a determinat să-mi doresc să testez produsele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recunosc că am așteptat cu nerăbdare să le primesc. Îmi doream să le încerc și să mă bucur de efectele lor. Nu este prima dată când folosesc produse de la Fares. Fac acest lucru de ani de zile. Consum în special ceaiuri și uleiuri esențiale precum este cel de Arbore de ceai, pe care îl folosesc des la inhalații, fiindcă mă ajută să respir mai bine de fiecare dată când sinuzita îmi creează probleme. În plus, și acesta este un aliat preţios al sistemului imunitar în apărarea organismului. De asemenea, menţine sănătatea pielii, împrospătează, revitalizează, conferă mulţumire şi împlinire. Exact ce am eu nevoie pentru a trece cu brio peste această perioadă extrem de dificilă.

 Cred în puterea naturii de a contribui la ameliorarea diverselor probleme de sănătate. Dar mai ales cred în ingredientele care mie mi-au făcut mult bine de când noi două ne-am cunoscut. Acesta este și cazul ciupercii Reishi, cunoscută de cei mai mulți dintre noi sub numele de Ganoderma. Eu am descoperit-o cu câțiva ani în urmă, când căutam un tratament naturist pentru infecția cu Helicobacter Pylori.

O prietenă mi-a recomandat capsulele cu Ganoderma și le-am încercat. Și bine am făcut, deoarece cu ajutorul acestei ciuperci și a medicamentelor prescrise de medic, am reușit să scap de această bacterie care este o cauză majoră a gastritei cronice și ulcerului peptic.

Din acel moment nu am ezitat nicio clipă să recomand Ganoderma tuturor persoanelor care mi-au spus că au diverse probleme de sănătate. Am făcut-o pentru că, citind despre această ciupercă, am aflat că ea poate fi considerată un panaceu. Are numeroase efecte asupra organismului. Are efect imunomodulator, protector faţă de radiaţii, protector hepatic şi renal, antioxidant, adaptogen. Studiile au evidenţiat că datorită conţinutul de ß-glucani, Ganoderma stimulează activitatea celulelor sistemului imunitar, crește producția de interferon şi susţine procesele naturale de apărare ale organismului față de microorganismele potenţial patogene. Are activitate antitumorală, ameliorează durerile provocate de cancer, are efect antibronșitic, printre altele.

Și am mai aflat ceva. Că efectele sale nu sunt imediate. De ele ai parte în timp. Altfel spus Ganorderma acționează lent dar sigur. Împreună cu celălalte ciuperci care fac parte din compoziția  produsului pentru imunitate de la Fares, de care am început să mă bucur, va contribui la întărirea imunității mele și mă va ajuta să te protejez așa cum se cuvine, dragă viață.

Și nici nu se poate altfel, având în vedere că și ciuperca Shiitake din compoziția acestui remediu 100% natural, care este folosită pe scară largă în Japonia, stimulează sistemul imunitar şi tonifică organismul. Este imunomodulatoare, antioxidantă, hepatoprotectoare și de reducere a numărului microorganismelor potenţial patogene. Iar Maitake (ce conține beta-glucani),  Enokitake ( ce conține lectine și beta-D-glucani ), Tremella fusciformis (ciuperca de zăpadă- ce conține polizaharide),  Polyporus umbellatus (ce conține polizaharide și ergosterol), Ghebele de miere, care au activitate imunostimulatoare, dar și proprietăți antioxidante, vor face aceste capsule pentru imunitate să aibă un efect și mai puternic asupra sănătății mele.

Știi că se spune că unde-s doi puterea crește. În cazul meu aș putea spune că unde-s șapte, e VICTORIE! Da, am început să iau acest remediu natural și chiar cred că în cele din urmă voi câștiga și voi reuși să te protejez așa cum îmi doresc, fiindcă știi cât de mult te iubesc.

În plus, știu că acest remediu natural, care a fost creat prin combinarea acestor șapte ciuperci cu proprietăți extraordinare, mă va ajuta să am o bună imunitate, va susţine procesele de apărare ale organismului faţă de microorganismele potenţial patogene, va stimula producerea de interferon în organism.

Pe de altă parte, fiind un bun adaptogen și tonic general, va susţine adaptarea organismului la stres și mă ajuta în momentele de suprasolicitare fizică şi psihică. Este exact ce am nevoie pentru a mă relaxa și concentra pe ceea ce am de făcut. Viață, multe îmi mai dai de făcut!!!

Să nu mă înțelegi greșit, nu mă plâng. Mai ales acum când Fares este lângă mine cu acest produs care îmi este de ajutor când vreau să scap de oboseala persistentă. Sunt fericită, știi! Te simt în mine zvâncind și îmi este de-ajuns. Nu-mi mai trebuie nimic, poate doar câteva comprimate de Vitamina C 200 mg cu Măceșe și Cătină.

Sunt tare bune la gust. Le consum cu mare plăcere de când le-am primit, mai ales fiindcă știu că și Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, mă ajută să scap de oboseală și de extenuare, îmi protejează celulele împotriva stresului oxidativ, îmi ajută sistemul nervos să funcționeze normal și metabolismul energetic normal. Pe de altă parte, cătina şi măceşele își fac și ele treaba, contribuind, de asemenea, la susținerea rezistenţei organismului și la întărirea sistemului natural de apărare al organismului.

Ce părere ai despre aliații mei? Îți place cum lupt eu pentru tine? Ce părere ți-au creat produsele de la Fares?

Te îmbrățișez,

Cu drag,

Un Om sau B

………………….

Dragă omule A sau B,

Mă faci să zâmbesc. Uneori, ești un suflet tare naiv. Cine crezi că a făcut tot posibilul ca tu să descoperi acest aliat? Eu. Și fiindcă eu am tras sforile ca tu să-l cunoști pentru a mă putea proteja (știi ce cred…înainte de orice…trebuie să te iubești pe tine însăți, iar eu mă iubesc tare, așa că am vrut să asigur că ai să mă protejezi bine), este normal să-mi placă produsele pe care ai început să le testezi și felul în care te lupți pentru mine.

Mă bucur mult că îți plac produsele și că te aștepți doar la rezultate pozitive din partea lor. Sunt fericită că ți-ai dat seama că sănătatea vine din inima Daciei, din inima strămoșilor tăi care au luptat cu îndârjire pentru un viitor mai bun. Îți recomand să faci și tu la fel. Să continui să lupți pentru mine cu aceeași îndârjire ca și până acum, alături de aliații pe care ți-ai ales. Fii sigură că nu te vor dezamăgi. Și nici eu nu te voi dezamăgi. Voi rămâne acea răsuflare caldă de pe buzele tale. Îmi vei simți adierea în fiecare dimineață când vei deschide ochii. În acel moment  va fi de-ajuns să înțelegi că TE IUBESC, Omule!

Te îmbrățișez cu drag și îți urez să te bucuri în continuare de un plus de imunitate și de Sănătate cu Fares, chiar din inima Daciei!

Cu mult drag,

Viața

Capitolul 15 din „Conversație cu viața”, poveste ce se va derula pe parcursul probelor Superblog 2020. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.