Conversație cu Viața- Te iubesc, Viață!

You are currently viewing Conversație cu Viața- Te iubesc, Viață!

Conversație cu Viața- Te iubesc, Viață!

Dragă viața,

Am decis să-ți scriu din nou, dar nu pentru a-ți cere ajutorul. Nu vreau să-ți dau bătăi de cap chiar de la începutul anului. Ți-am creat destule probleme în timpul competiției Superblog 2020.

De data aceasta îți scriu pentru a-ți spune că ți-am trimis o telegramă, una cu totul specială. Am hotărât să ți-o trimit pentru a-ți spune încă o dată că TE IUBESC.  Știu că știi cât te iubesc, dar mi-am dorit ca la început de an să-ți reconfirm acest lucru.

Și fiindcă ești darul meu prețios, comoara sufletului meu, am vrut ca declarația mea să fie una cu totul inedită și dulce. Mărturisesc că această idee mi-a venit destul de rapid. Dar apoi au apărut frământările. Zi și noapte m-am gândit cum să fac ca declarația mea să fie și inedită și dulce. Am regretat pentru câteva clipe că nu m-am gândit la alte idei de cadouri. Dar mi-am dat seama că, dacă vreau să te surprind, să simt cum zvâcnești cu putere în mine, cum lacrimile-ți de fericire îmi mângâie sufletul, trebuie să fac ce mi-am propus.

Și-am tot căutat soluții, dar nimic. A fost frustrant. Aveam ideea dar nu și soluția. Nu știu dacă tu mi-ai simțit frământările și frustrările, eu însă le-am simțit cum mușcă din mine cu poftă, răzând de neputința mea.

Dar cine râde la urmă râde mai bine. Și-am râs, am râs din toată inima atunci când soluția a venit din partea celor la care nu mă așteptam. Nici prin gând nu mi-a trecut că soluția va veni de la Claudia și Albert (“părinții competiției Superblog”) , dar tare m-am bucurat că datorită lor pot să trimit către tine un mesaj inedit și dulce, un mesaj din ciocolată.

Să fii pe fază! În zilele următoare vei primi o ChocoTelegramă, mai exact o ciocolată belgiană premium pe care am scris mesajul meu de dragoste pentru tine.

Pentru șansa de a-ți trimite această telegramă nu trebuie să mulțumesc doar „părinților competiției Superblog”, ci și companiei Chocolissimo, compania care a luat ființă în anul 2004 în Polonia și care din anul 2015 este prezentă și pe piața din România. Produsele Chocolissimo sunt create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar și Australia,

Această companie oferă peste 300 de tipuri de produse din ciocolată (praline, ciocolată de băut, fondue de ciocolată, trufe și fructe în ciocolată), realizate manual în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar și Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, după rețete tradiționale bine păstrate.

Cei care vor să ofere cadouri inedite și dulci celor dragi, nu trebuie decât să intre pe site-ul Chocolissimo și să aleagă un cadou din gama variată de cadouri din ciocolată belgiană premium, special pregătite pentru Valentine’s Day, 1-8 Martie, Paște, Crăciun, zile aniversare și onomastice. Iar cireașa de pe tort, produsul unic în România și cel mai vândut în mediul online, este Chocotelegrama pe care o vei primi și tu.

Îmi doresc enorm să te bucuri de mesajul meu dulce. Sper să-ți încânte atât sufletul, cât și papilele gustative. Sper ca ciocolata cu lapte să-ți aducă zâmbetul pe buze și să-ți însenineze ziua, să simți iubirea mea sinceră.

Închei însă, fiindcă…

Soarele a îngenuncheat în fața buzelor

Ce râvnesc la un sărut arzător de la tine.

Le atinge blând, surâzând.

Vântul adie, el știe.

O răsuflare e de ajuns,

Iubirea să se nască.

Ziua apune, noaptea spune

Al sufletului dor ce nu trece ușor.

Din lacrimă de stea se naște dragostea.

O răsuflare e de ajuns,

Luna să mângâie speranța vie.

Răsare iarăși gândul.

Ale inimii răzvrătiri îngheață.

Pasul timid atinge pământul,

Merge pierdut, glasu-i mut.

Norii sfidează natura moartă

Dar…

O răsuflare e de ajuns,

Ea să învie.

Inima bate, în suflet se zbate

O iubire eternă. Ea n-are glas,

Dar îi place să stea la taifas,

Să îți spună în felul ei că…

O răsuflare e de ajuns,

Să trăiască fără vreun răspuns.

Așteaptă-mi telegrama dulce! De-ndată la tine va sosi! Să te bucuri de ea! TE IUBESC, Viață!

Cu mult drag,

Un simplu Om

……………………………………………………………………………………………………

Dragă Omule,

Îți mulțumesc din suflet pentru că m-ai anunțat că voi primi o telegramă, una inedită și dulce. Voi fi pe fază! Promit! Și-ți MULȚUMESC pentru minunata surpriză!

Știu. Știu că mă iubești. Și eu TE IUBESC pe tine. Te iubesc din clipa când ne-a fost dat să ne întâlnim. Te voi iubi până în clipa când ne vom despărți. Dar până atunci voi continua să te surprind mereu.

Să fii pe fază! Zilele următoare vei primi și tu o telegramă la fel de dulce ca cea pe care o voi primi eu. E Chocotelegrama pe care am personalizat-o cu tot dragul pentru tine. Nu aveam de gând să-ți spun despre ea. Voiam să o primești fără să știi. M-ai surprins. Nu am știut că ai aflat și tu ea. Nu-i nimic. Mărturisesc. Ți-am trimis și eu una de îndată ce am descoperit Chocolissimo și gama variată de cadouri din ciocolată pusă la dispoziția celor cărora le place să facă surprize aparte.

Știu că adori ciocolata. Prin urmare, nu puteam să-mi exprim dragostea mare pe care ți-o port decât oferindu-ți ceea ce-ți place. Ai grijă însă să nu o mănânci pe toată odată. O să-ți crească glicemia! Pe de altă parte, pentru a simți cât de mult TE IUBESC și a mă trăi din plin, te sfătuiesc să savurezi câte-un cub de ciocolată în fiecare zi. Și nu-ți fă probleme dacă se termină. De-acum am să–ți trimit câte-o Chocotelegrama sau diverse alte cadouri dulci, deoarece…

Fiecare moment alături de tine este un moment special, un moment să-ți spun TE IUBESC…cu ajutorul lui Chocolissimo, The Taste of Special Moments.

Te îmbrățișez tare,

Cu mult drag,

Viața

Această Conversație cu viața este este un articol scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.