You are currently viewing Conversație cu viața- Frumusețea fără bătrânețe are Farmec

Conversație cu viața- Frumusețea fără bătrânețe are Farmec

Dragă viață,

Sunt nevoită să-ți scriu din nou. Sper să nu te superi. Am mare nevoie de ajutorul tău. Am o mare dorință pe care doar tu mi-o poți îndeplini.

Vreau să mă bucur de frumusețe fără bătrânețe, adică de o frumusețe clasică. Când mă uit în oglindă vreau să văd acea frumusețe mereu actuală, rafinată, naturală, deloc extravagantă.

Ca să înțelegi mai bine, am să-ți dau un exemplu. De fapt, am să-ți pun o întrebare. O mai ții minte pe Audrey Hepburn? Ea este un excelent exemplu de frumusețe clasică.

Îți mai aduci aminte cât era de elegantă? Cum reușea să-și scoată în evidență trăsăturile naturale prin intermediul unui machiaj discret? Cum își punea în evidență silueta feminină cu o ținută elegantă, accesorii discrete și o coafură elaborată dar nu extravagantă?

Sunt sigură că îți amintești. Tu nu uiți niciodată nimic. Vreau să mă bucur de o asemenea frumusețe clasică. Și vreau să am un ten perfect ca al ei.

Știi, se spune că cel mai important accesoriu pe care îl porți toată viața și care nu se demodează niciodată este pielea.

Adevărat, îl port și eu de ceva vreme. Și mă străduiesc din răsputeri  ca pielea să fie actuală și atemporală, să nu-i arăt vârsta. Și ce să vezi…nu-mi iese.

Frumusețea clasică rămâne doar un vis frumos. Mă rog, un vis pe care sper că mi-l vei îndeplini tu. Apropo, o vei face, nu-i așa?

Știu că te-am înnebunit în toamna aceasta cu rugămințile, dar promit că nu mai am multe. Săptămâna aceasta le termin pe toate. După aceea îți poți lua o vacanță binemeritată. Vine Crăciunul!

Ce zici, îmi dai o mână de ajutor? Îmi spui cum să-mi îngrijesc pielea astfel încât să mă bucur de frumusețe clasică? De haine am eu grijă. Știi, am început să citesc articole de modă, să urmăresc tendințele vestimentare…

Îngrijirea pielii îmi dă mari bătăi de cap. Nu reușesc să o fac să arate cum vreau. Zău! Mă uit și văd numai semne ale îmbătrânirii. Și simt cum mă cu nervi de la stomac.

Te rog, ajută! Este o dorință foarte importantă pentru starea mea de spirit viitoare. Crede-mă pe cuvânt!

Te îmbrățișez,

Cu drag,

Un Om A sau B


Dragă Omule A sau B,

Zici că nu mai ai multe rugăminți? Mi-ai scris deja 22 de scrisori și îndrăznești să-mi spui că mai am de primit vreo câteva? Ai tupeu. Mult tupeu.

Ai impresia că eu sunt peștișorul tău de aur? În fine…nu vreau să mă enervez. Am să-ți îndeplinesc dorința. M-am săturat să-ți văd ridurile premature și pielea ternă, obosită.

Habar nu ai de nimic. Pentru a aspira la o frumusețe fără bătrânețe, trebuie să te străduiești să ai o piele sănătoasă, căci doar o astfel de piele este frumoasă.

Acest lucru presupune să o îngrijești constant, corect și să folosești produse de calitate pe care, evident, le-ai ignorat până acum.

De fapt, ești în urmă cu știrile. Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a relansat recent gama Gerovital H3 Classic, care conține opt produse cosmetice clasificate pe trei categorii de vârstă (+35, +45, +55), cu rezultate antirid dovedite clinic. Gama duce mai departe moștenirea inovației Prof. Dr. Ana Aslan prin complexul anti-age H3 cu ingrediente moderne, adaptate celor mai noi descoperiri în domeniu.

 

Unicitatea gamei constă în complexul anti-age inovator H3, care previne și combate semnele îmbătrânirii tenului și are un efect geriatric asupra pielii, fiind compus din: Juvinity, Acidul Hialuronic și Vitamina E. Juvinity, numită și molecula tinereții, întârzie îmbătrânirea metabolică și revigorează replicarea celulară. Acidul Hialuronic asigură nivelul optim de nutriție al tenului și hidratează în profunzime, iar Vitamina E protejează Acidul Hialuronic, fibrele de colagen și elastina pielii. Acestui complex anti-age îi sunt asociate și alte principii active în funcție de destinația fiecărui produs. Formulările cremelor sunt semigrase și grase, bogate în uleiuri, ceruri și grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucție celulară.

Of…nu credeam că am să-ți scriu și despre asta. Dar…se pare că mi-a fost să fiu și consultant în frumusețe. E adevărat, mă pricep.

Și fiindcă mă pricep, fă ce-ți recomand. Pentru a te bucura de frumusețea clasică la care visezi, începe să-ți cureți și să-ți hidratezi cum se cuvine tenul. Astfel, îi vei asigura nivelul optim de nutriție, vei limita stresul oxidativ, vei întârzia îmbătrânirea metabolică.

Pentru o îngrijire completă a tenului folosește mai întâi Emulsia Hidratantă Demachiantă 2 în1, deoarece conține ingrediente active care asigură o demachiere perfectă, hidratează şi tonifică optim pielea. Acidul hialuronic o va  hidrata în profunzime, vitamina E şi Juvinity vor întârzia îmbătrânirea metabolică.

După folosirea ei tenul va fi curat, hidratat și tonifiat, pregătit pentru a aplica Crema Lift Hidratantă de zi, o cremă cu acţiune complexă, cu efect de lifting. Îți va hidrata intens pielea şi o va revigora. Va fi perfectă pentru tenul tău matur şi deshidratat. Complexul cu acţiune lift, de provenienţă botanică, Sepilift, îți va diminua ridurile şi îți va corecta imperfecţiunile pielii. Asocierea Acidului Hialuronic cu Aquaxyl va optimiza rezervele de apă ale tenului, va asigura un puternic efect hidratant şi îmbunătăți funcţia de barieră a pielii. Vitamina E va combate stresul oxidativ, iar Juvinity va revigora metabolismul celular, reducând vizibil semnele îmbătrânirii pielii tale. Folosește-o zilnic, dimineața. Cu acest produs 100% românesc, te vei bucura de un ten de-o frumusețe fără bătrânețe.

 Asta înseamnă îngrijire anti-age adevărată. Hidratarea este cheia. Respectă prima regulă a lui Audrey Hepburn și hidratează-te pentru a-ți regenera pielea și a hrăni celulele, fiindcă e singurul lucru care ajută pielea sa se mențină proaspată și plină de vitalitate. Te provoc! Devino o Audrey Hepburn a zilelor noastre! Demostrează tuturor că frumusețea clasică nu are vârstă, ci are Farmec. Accepți provocarea?

Te îmbrățișez,

Cu mult drag,

Viața

Capitolul 22 din „Conversație cu viața”, poveste ce se va derula pe parcursul probelor Superblog 2020. 

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.