Conversație cu viața-Frisomat susține dezvoltarea sportului

Dragă viața,

Vreau să-ți mulțumesc. Mi-ai oferit mai mult decât mi-aș fi dorit vreodată. De fapt, mi-ai oferit ceea ce nu am crezut că voi avea vreodată. O afacere proprie, care merge extraordinar de bine.

Știi, nu mi-am închipuit atunci când am decis să înființez sala de fitness, că o să am atât de mulți clienți. Recunosc, nu am luat în considerare faptul că oamenii își doresc să facă mișcare având în vedere că mișcarea egal sănătate. Nu contează unde facem mișcare sau cum facem mișcare, important este să facem.

Sursă poză: unsplash.com

Fitness class
Sursă: unsplash.com

Mă bucur enorm că mi-ai dat șansa să le ofer oamenilor posibilitatea să facă mișcare și să se bucure de sănătate. Sunt foarte fericită că am alături de mine o echipă grozavă care mă ajută zilnic să dezvolt această afacere. Fără această echipă nu știu dacă aș fi avut ceea ce am astăzi. Sunt tare mândră de toți cei care îmi sunt alături de 5 ani de zile. Sunt familia mea.

Of…nici nu știu când a trecut timpul. Nici nu știu când am devenit atât de apreciați în comunitate. Ceea ce știu este că această misiune trebuie continuată. Și nu o pot continua în același ritm dacă vrem să evoluăm. În plus, evoluția înseamnă schimbare.

Schimbarea la care noi ne-am gândit este construirea unei săli de sport, pentru a oferi oportunitate celor care vor să joace baschet, de exemplu, să vină la sală oricând vor.

Cunoști deja deviza noastră: „Sport pentru sănătate”. Prin urmare, dacă vrem să permitem oamenilor să facă sport pentru a se bucura de sănătate, am ajuns la concluzia că trebuie să facem un pas mare înainte și să creăm un spațiu cu adevărat reprezentativ pentru afacerea noastră.

Însă ne-am blocat puțin. Avem nevoie de soluții tehnice și arhitecturale de excepție. Din păcate, nu le-am găsit nici la ora actuală.

Așa că, am o rugăminte la tine. Mi-ai putea recomandă o firmă care să ajute să îmi dezvolt afacerea așa cum doresc? Sunt sigură că prin crearea unei săli sport afacerea mea va ajunge la alt nivel, iar cei care iubesc atât de mult sportul, vor putea să se bucure de o sală de sport modernă.

Crezi că mă poți ajuta să-mi ating obiectivul în cel mai scurt timp? Ți-aș fi foarte recunoascătoare dacă mi-ai da șansa să-ți arăt că toți cei care facem mișcare ne gândim la tine, dragă viață. La cât este de important să ne protejăm sănătatea pentru a ne bucura de tine o perioadă cât mai lungă de timp.

Ce spui, îmi dai o mână de ajutor?

Cu drag,

Un Om A sau B

……………..

Dragă Omule A sau B,

Nu trebuie să-ți mulțumești pentru ceea ce ți-am oferit. Nu am făcut decât să ascult ordinul destinului. Ai primit ceea ce îți era scris să primești. Sunt tare fericită fiindcă ai succes. Trebuie să-ți mărturisesc că am avut ceva dubii la început. Nu am crezut că ai să reușești să-ți dezvolți afacerea și să fii atât de apreciată de comunitate și de angajați.

Să nu mă înțelegi greșit. Niciodată nu te-am crezut incapabilă de un asemenea lucru. Am considerat că ai nevoie de experiență în acest domeniu pentru ca totul să evolueze frumos. M-am înșelat. Nu ai avut nevoie, fiindcă te pricepi de minune la oameni. Ai știut să ți-i alegi pe cei mai buni. Și când cei mai buni își unesc forțele rezultatul depășește întotdeauna așteptările.

Dar nu vreau să mai lungesc vorba. Ți-am scris întrucât vreau să-ți spun că știu cu cine trebuie să iei legătura pentru a-ți atinge obiectivul. Este vorba de Frisomat România, una dintre puținele companii de construcții din România, înființată în 1996, la Piatra Neamț, care acoperă întreg ciclul constructiv, adică proiectează, produce,  livrează și construiește / montează hale metalice. Cu alte cuvinte, oferă serviciul complet de care ai nevoie.

Sala de Sport Frisomat

 

Îți recomand să colaborezi cu această firma dacă vrei să te bucuri de o sala de sport care să aibă un impact pozitiv în comunitate, să dea o stare de bine tuturor celor care pășesc în ea și să fie în același timp un proiect cu un tehnologic și arhitectural inovativ.

Sala de sport Frisomat

Totodată, trebuie să știi că poți obține finanțare pentru un proiect hală metalică de la Frisomat. Poți construi o hală metalică Frosomat cu finanțare din Fonduri Europene, întrucât această firmă are experiență în construcția de hale industriale cu finanțare europeană,  onorând mai multe contracte în trecut. În prezent, sunt implicați în mai multe proiecte de dezvoltare cu finanțare europeană. Reține însă că, Frisomat NU oferă consulțantă. Ai nevoie de un consultant care să te ajute cu tot ceea ce este nevoie pentru a obține finanțarea.

De asemenea, este important să reții că Frisomat colaborează foarte bine cu consultantul pe care îl vei alege, respectă termenele asumate, menține prețul ofertat la depunerea cererii de finanțare, sunt flexibili și se adaptează tuturor cerințelor unui proiect de dezvoltare cu finanțare europeană.

 Frisomat este partenerul de încredere de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini acest minunat obiectiv sau, mai bine zis, visul tău de atâta vreme. De îndată ce vei apela la serviciile sale vei avea parte de inovație, mai exact de soluții optimizate pentru proiectul tău și  de materiale certificate astfel încât rezultatul să fie unul de înaltă calitate.

Și, pentru ca sala de sport de la Frisomat să fie așa cum îți dorești, reprezentații acestei firme vor asigura trasabilitatea și se vor ocupa de fiecare etapă de proiect, dând dovadă în oric clipă de responsabilitate.

Sala de Sport Frisomat

Nu cred că poți face o alegere mai bună, mai ales fiindcă cei de la Frisomat se gândesc la binele mediului înconjurător la fel de mult ca tine. 50% din energia consumată la producția materialelor provine de la panouri solare, proiectează halele, minimizând pierderile și reciclează deșeurile.

Hmm…în timp ce-ți scriu aceste rânduri încerc să-mi imaginez cât de uimită vei fi când le vei citi. Nu o să-ți vină să crezi că există o firmă care te poate ajuta să-ți atingi obiectivul.

Ești în urmă cu știrile, dragă! Știu cât de importantă este pentru tine dezvoltarea afacerii. Câte emoții ai și cât te frămânți. Dar gata, nu mai trebuie să ai emoții. Lasă-i pe cei de la Frisomat, care dau dovadă de responsabilitate și îți respectă mereu cuvântul dat, să-ți construiască sala și vei vedea că afacerea ta se va dezvolta foarte ușor.

Gândește-te că nu apelezi la un simplu sistem constructiv, ci la unul versatil, care se poate adapta și unor săli de sport nu doar halelor industriale și celor agricole. Reține că datorită implicării unui arhitect priceput, sala ta de sport nu va fi doar un simplu spațiu în care oamenii vor face sport. Va fi spațiu extrem de plăcut arhitectural, într-adevăr reprezentativ pentru afacerea ta, care se va integra perfect și în comunitate.

Și, dacă tot ți-am dezvăluit cu cine să colaborezi și cum îți va facilita această firmă dezvoltarea afacerii prin tot ceea ce îți oferă, îți propun să faci un exercițiu de imaginație. Te provoc să-ți imaginezi cum ai vrea să arate sala ta de sport.

Eu, de exemplu, îmi imaginez că sala de sport Frisomat este spațioasă și luminoasă, cu iluminat modern, cu vestiare cu bănci cu șezut din lemn și structură, cu grupuri sanitare și dușuri, cu tribune și tot echipamentul de care este nevoie pentru ca cei care vor să facă mișcare să aibă posibilitatea să facă diferite tipuri de sport în cele mai bune condiții. Eu mi-o imaginez chiar ca o sală de sport adaptată nevoilor elevilor și profesorilor care vor să desfășoare activități sportive variate.

Sursă poză: unsplash.com

Abia aștept să văd cum va decurge colaborarea cu Frisomat și cum va arăta sala de sport. Sunt sigură că va fi una minunată, doar sunt moldoveni de a-i tăi. Îi găsești la Piatra Neamț, nu foarte departe de Huși. Și au și experiență vastă. 24 de ani dedicați dezvoltării companiilor din România. 24 de ani de spirit inovator moștenit de la firma mamă, Frisonat Belgia, înființată în 1978 în Antwerpen, Belgia, de către Guy Sommers.

Gata. Închei aici. Îți urez o colaborare de succes cu cea care susține dezvoltarea sportului și petrecerea timpului liber. 

Te îmbrățișez,

Cu drag,

Viața

Capitolul 18 din „Conversație cu viața”, poveste ce se va derula pe parcursul  probelor Superblog 2020. 

3 thoughts on “Conversație cu viața-Frisomat susține dezvoltarea sportului”

  1. Pingback: Proba 18. Frisomat – spațiul ideal pentru afacerea ta

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *