Conversație cu viața-Ce produse reduse de Black Friday trebuie să îmi doresc

You are currently viewing Conversație cu viața-Ce produse reduse de Black Friday trebuie să îmi doresc

Conversație cu viața-Ce produse reduse de Black Friday trebuie să îmi doresc

Dragă Viață,

Ajută-mă!!!! Particip din nou la Superblog și trebuie să scriu un articol în care să specific ce produse reduse îmi doresc de Black Friday din Farmacia la Preț Mic. Cum oare să fac o listă dacă când vine vorba de reduceri nu am limită? Și colac peste pupăză, există și limită de cuvinte. Cum să mă limitez la 1000 de cuvinte când trebuie să vorbesc despre produse la preț redus? Când pot comanda online produse la preț mic, nu mai contează nimic.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=J3SEBkc5jgw]

Mă cunoști…ador reducerile. Sunt cu ochii pe ele ca pe butelie. Nu vreau să ratez nicio reducere, mai ales când vine vorba de sănătate. Să nu mă înțelegi greșit, nu sunt zgârâie brânză, doar că îmi place să fac economie. Trăim vremuri grele!!!!!! Dacă nu fac economie risc să stric prietenia cu portofelul… În fine…nu vreau să mă plâng…Vreau să-ți dezvălui lista pe care am alcătuit-o, ca să-mi spui dacă am ales bine produsele . Iat-o!

Ialoclean, 5 monodoze- adjuvant al afecțiunilor sistemului respirator

Îmi doresc discount la Ialoclean, deoarece este un produs care mă ajută enorm. De când am descoperit că am deviație de sept puternică, hipoplazie de sinus maxilar stâng și sinuzită, acest produs mi-a fost de mare ajutor.

Fiindcă conține acid hialuronic, extract de musețel și N-acetilcisteină contribuie la hidratarea mucoasei nazale, dându-mi șansa să respir mult mai bine. Prin urmare, trebuie să fac în fiecare săptămână inhalații pentru a putea respira cum trebuie. Tare mi-aș dori să-l pot achiziționa la preț redus de Black Friday.

Sursă foto: arhivă personală

Spray Nazal Quixx Protect   

Locul 2 pe lista nu putea să fie ocupat decât de Quixx Protect. Vreau discount la acest spray în perioada de Black Friday, fiindcă este produsul pe care îl folosesc zilnic, pentru a-mi hidrata mucoasa nazală. Din cauza problemelor pe care le am, nasul meu este mereu înfundat. Quixx Protect mă ajută să-l desfund, întrucât formează o peliculă hidratantă de protecție pe suprafața cavității nazale.

 În plus, este un produs care ajută la impiedicarea fixării virusurilor răcelii (rinovirusurile și coronavirusurile) de mucoasă nazală, ceea ce este extraodinar, mai ales în această perioadă extrem de dificilă prin care trecem.

Faptul că nu creează dependență deoarece conține o soluție salină și alge de mare roșii, îmi dă șansa să-l folosesc permanent. Se află mereu pe noptieră.

Sursă foto: arhivă personală

Antipersirant Perspirex strong (20 ml)

Cum știu că nu-ți place să vorbesc despre problemele de sănătate și îți doreai să scap de problemele severe cu transpirația, consider că Perspirex-ul strong nu trebuie să lipsească de pe lista mea.

De când mi l-a recomandat prietena mea Rodica, îl folosesc mereu. Nu credeam că am să găsesc un produs eficient contra transpirației abundente. Îmi doresc discount la Perspirex, deoarece este produsul care chiar m-a ajutat împotriva transpirației și a mirosului neplăcut.  

De îndată ce am început să-l folosesc nu am mai avut probleme cu transpirația. Sunt sigură că ai observat cât de încântată sunt de faptul că nu mai transpir așa cum se întâmpla în trecut. Este suficient să mă spăl, să mă dau cu Perspirex și adio transpirație.

Și ceea ce îmi place la acest antiperspirant este faptul că, de îndată ce te dai și a doua zi te speli, nu mai trebuie să-l folosești din nou. El acționează în continuare, deoarece clorura de aluminiu, ingredientul său activ, reacționează cu apa și cu cheratina din glandele sudoripare, formând temporar un dop de gel care împiedică transpirația să ajungă pe suprafața pielii. Acest dop de gel este eliminat pe parcursul a câteva zile, odată cu eliminarea naturală a celulelor pielii. Cu alte cuvinte, Perspirex îmi asigură protecție pe parcursul mai multor zile și mă ajută să fac și economie…

Sursă foto: arhivă personală

 

Produse de slăbit

Următoarele produse de pe lista mea sunt cele din categoria produselor de slăbit…Nu, de fapt nu sunt. Cred că să mă opresc aici. Nu vreau să par lacomă. Când omul îți întinde un deget, tu nu trebuie să-i iei toată mâna.  Ce spui? Am ales bine primele 3 produse? Of…de-ar fi cu discount de Black Friday la Farmacia la Preț Mic….tare m-aș bucura. Apropo, nu poți să le transmiți tu că mi-ar plăcea să am discount și la produsele de slăbit și la cele din categoria frumusețe și îngrjire ? Îmi place să am grijă de silueta și de aspectul meu, știi asta. Tu ai relații la cel mai înalt nivel. Ce spui, îmi dai o mână de ajutor?

Cu drag,

Un Om A sau B


Dragă Omule A sau B,

Mă disperi! Dar te iubesc și nu te pot niciodată refuza. Te voi ajuta. Ai ales perfect. Produsele sunt exact ce-ți trebuie pentru a nu te mai auzi cum te enervezi din cauză că ai nasul înfundat, fie fiindcă iar ai transpirat.

În ceea ce privește mesajul pe care vrei să-l transmit, o să ajungă și acesta unde trebuie. Va fi însă puțin schimbat. Știi vorba aia cu țara moare și baba se piaptănă? Așa ești tu. Vrei produse de slăbit și produse de frumusețe, când de fapt ai nevoie de produse de întărire a imunității, pentru ca organismul să lupte contra virsului ăsta blestemat care s-a abătut asupra omenirii. Crezi că ai să lupți contra virusului cu gel spumant de curățare a tenului și cu produse de subțiere a taliei?

Nu draga mea, nu merge așa. Prin urmare, mesajul pe care îl voi transmite din partea ta va fi următorul:  Vreau discount la gama Naturalis efervescent, fiindcă îmi doresc să protejez sănătatea sistemului imunitar cu ajutorul vitaminelor. Sistemul imunitar este un factor esențial în menținerea sănătații întregului organism, iar vitaminele ajută la reglarea metabolismului și susțin buna funcționare a sistemului imunitar. Un sistem imunitar puternic înseamnă un organism sănătos.

Fă din imunitate o prioritate, ia vitamine, să te bucuri de mine din plin. Eu te voi iubi și nemachiată, important e să fii sănătoasă.

Cu mult drag,

Viața

 

PS:  Capitolul 6 din „Conversație cu viața”, poveste ce se va derula pe parcursul probelor Superblog 2020.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.