Construcţie solidă

pietre echilibru 1
Sursă: yuppy.9am.ro

Viaţa e plină de oameni din ce în ce mai răi, mai invidioşi, mai egoişti. Trăim într-o lume în care una se promite, iar alta se face. Trăim într-o lume în care dacă eşti sincer şi deschis, ajungi să trăieşti singur şi marginalizat. Dar ce este mai rău,  este  faptul că,  trăim într-o lume care uneori aruncă cu pietre în tine fără niciun motiv. Ce să faci oare în aceste situaţii? Să te fereşti sau să îi laşi să te lovească?

Cel mai bine este să aduni toate pietrele pe care lumea ţi le aruncă. Şi dacă aduni, ce faci cu ele? Construieşti, construieşti ceva solid şi de durată. Construieşti ceva cu care să te poţi mândri, nu imediat, ci în viitor. O astfel de construcţie solidă durează, este una dintre acelea care necesită suficient timp şi multă răbdare. Dar este una una pe care nicio o piatră nu o va mai putea dărâma.

Aşadar, dragă omule, de eşti tu lovit, de te doare rău, strânge din dinţi şi mergi înainte. Şi nu uita, adună pietrele una câte una şi construieşte. Ele sunt începutul unei construcţii  frumoase de care cu siguranţă vei fi tare mândru. Lasă lumea să vorbească, să spună ce-o vrea, tu vezi-ţi de ale tale şi nu te abate de la drumul tău. Ştiu că e tare greu, dar oare ce se face fără de efort, muncă şi multă răbdare? Îţi spun eu, nimic.

 Pietrele ce alţii din răutate le aruncă înspre tine nu au de ce să te mai deranjeze, dimpotrivă, ele trebuie să te bucure chiar. Datorită pietrelor pe care ceilalţi ţi le aruncă,  tu vei avea cu ce îţi construi ceea ce vrei. Viaţa îţi va da astfel şansa să înveţi cum să transformi lucrurile rele în lucruri bune. Răutatea se poate transforma în bunătate, trebuie să capabil însă să realizezi acest lucru. De aceea,  eu  îţi urez succes şi mult spor la construit!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.