Competiția începe și cu mine…de vorbă cu Sinele la Superblog

Viață îmi e dor. Atât de dor de conversațiile cu tine… Nu știu de ce nu vrei să-mi răspunzi. Te-am supărat cu ceva? Am greșit în vreun fel față de tine? Spune-mi, te rog. Nu-mi lăsa sufletul să se mai frământe atât.

  • Of… iar vorbești cu Viața. Oare nu te-ai plictisit? Nu ai vrea să faci și tu o schimbare? Vorbește cu mine, cu Sinele tău.

Toamna a venit pe nechemate, iar amintirile intră buluc în sufletul meu. A trecut un an de când am decis să conversez cu Viața în competiția Superblog. A fost atât de frumos! Am ocupat un loc pe care nici nu-mi închipuiam că am să-l ocup. Am câștigat premii foarte faine și tare mă bucur.

Viața mi-a purtat noroc. Acum Sinele îmi zice că vrea să intre și el în competiție.

Recunosc, îmi este puțin teamă. Nu știu dacă lumea o să accepte conversațiile mele cu Sinele.

Off…el mă cunoaște atât de bine!!! Dar oare mă poate ajuta să ajung acolo unde îmi doresc? Este adevărat, e ambițios, competitiv, dar și foarte încăpățânat. Întotdeauna face doar ce vrea el. Rareori mă ascultă.

Nu știu dacă el va înțelege că articolele Superblog trebuie să fie atractive, să respecte cerințele tehnice… Să aibă acel ceva care să-i determine pe cei care jurizează să spună: Da, acesta este articolul câștigător. Acesta merită premiul nostru.

Până la succes calea este lungă. Și fără răbdare, atenție și perseverență nu faci nimic. Îmi doresc ca Sinele meu să înțeleagă asta până la 1 octombrie. El încă nu știe, dar îmi va fi partener în această competiție. Fiindcă…unde sunt doi puterea crește .

  • Hei!!! Sunt și eu pe aici. Scrii despre mine și te faci că nu mă vezi. Nu-i frumos. Pe bune. Puțin respect. Și apropo, stai fără grijă. Nu am să te fac de rușine. Mă rog, cel puțin am să încerc. Nu vreau să fiu mai prejos decât Viața. Vreau să fiu cu cel puțin o treaptă deasupra ei. Doar așa mă voi simți bine.
  • Îmi cer scuze, n-am simțit că ești atent la ce scriu. Mulțumesc că îmi ești alături. Îmi doresc să facem o treabă bună împreună.
  • Și eu îmi doresc același lucru. Trebuie să avem încredere în forțele proprii și să nu ne lăsăm doborâți de eșecuri. Vor exista și din astea. Nu suntem perfecți. Suntem doar pasionați de scris. Vom scrie ceea ce vom simți și cum vom simți. Sinceritatea este o calitate esențială. Acum te las, am ceva treaba cu Viața. Vreau să-i cer niște sfaturi legate de Superblog. Trebuie să mă pregătesc cum se cuvine. Fă tu încheierea pentru Claudia și Albert. Și nu uita să le transmiți salutările mele.

Competiția Superblog începe…începe și cu mine stând de vorbă cu Sinele. Sper să am măcar puțin noroc. Sper să fie măcar ca anul trecut.

Acestea fiind zise, mult succes tuturor! Să ne citim cu bine!

PS: Nu te-ai înscris încă? Poți să o faci completând formularul de înscriere. Nu ai ce pierde. Nu câștigi doar premii, câștigi experiență și șansa de a afla lumea despre tine.  Eu voi conversa cu Sinele. Tu cu cine ai vrea să vorbești?

2 thoughts on “Competiția începe și cu mine…de vorbă cu Sinele la Superblog”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *