You are currently viewing Christmas is coming…Wishlist-ul Dresslily cu haine pentru Crăciun

Christmas is coming…Wishlist-ul Dresslily cu haine pentru Crăciun

Christmas is coming…Da, clar pot să spun asta. Chiar dacă suntem la sfârșit de octombrie, atât în magazinele fizice, cât și în cele online, articolele destinate celei mai frumoase perioade din an își fac simțită prezența.

Tare mă bucur de acest lucru. Abia aștept să vină Crăciunul. Vreau asta mai mult ca niciodată. Vreau să văd zâmbete pe chipul oamenilor. Nu mai vreau să le simt durerea și suferința. Vreau să le simt bucuria, dragostea de viață.

Trăim vremuri pe care nu am crezut că le vom trăi vreodată. Totul este învăluit în tristețe. Nimeni nu mai are chef de nimic și nici poftă de viață. Sper ca totul să se schimbe odată cu venirea Crăciunului. Și, în ciuda situației existente, vreau să mă bucur de această mirifică sărbătoare la fel ca în anii trecuți. Prin urmare, este neaparat nevoie să fac câteva cumpărături.

Îmi place să achiziționez lucruri noi în preajma Crăciunului. De obicei cumpăr produse cu care să împodobesc bradul. De data aceasta nu va fi așa. De asta aceasta voi achiziționa articole de îmbrăcăminte pe care le voi pune sub brad, drept cadouri. Voi face acest lucru deoarece Dresslily mă inspitește cu haine pentru Crăciun. Îmi plac mult, așa că nu pot să rezist să nu le cumpăr. Cu siguranță vor fi un cadou frumos pentru cei din familie. Aș fi vrut să fie și pentru prieteni, dar trebuie să păstrăm distanța. Iată care este wishlist-ul meu de pe Dresslily cu haine pentru Crăciun.

Christmas Snowflake Car Raglan Sleeve Sweater

Primul articol de pe lista cu haine pentru Crăciun este un pulover cu un imprimeu cu fulgi de zăpadă și autobuzul lui Moș Crăciun ( mie așa mi se pare). Este un pulover tare drăguț. Cred că mama se va bucura dacă îl va primi drept cadou.

Christmas Santa Claus Plaid Scalloped Belted Dress

Cel de-al doilea articol vestimentar de pe lista mea este o rochie cu motive de Crăciun. Tare mult îmi place această rochie. Și fiindcă îmi place, cred că mi-o voi face cadou. Mi-o voi împacheta frumos și mi-o voi pune sub brad. Cum Moș Crăciun nu va veni din Laponia de teamă să nu stea în carantină, vreau să mă asigur că o să mă bucur și eu de un cadou de Crăciun. Sunt rea, știu.

Christmas Snowflake Print Faux Fur Sleeveless Dress

Locul trei pe lista mea ocupă tot o rochie de Crăciun. Știu, ar fi trebuit să îmi aleg altceva. Nu am putut. Mi s-a părut foarte drăguță. Și am hotărât că pe aceasta o voi purta în prima seară de Crăciun. Poate, poate va veni Moș Crăciun și mă va ruga să-l ajut la împărțit cadouri familiei. Voi fi o Crăciuniță tare drăguță, nu-i așa?

Christmas Santa Claus Print T Shirt and Lace Tank Top Set

Abia aștept să vină din nou ziua în care voi citi fericirea pe chipul celor dragi. Cred că acest tricou cu mânecă lungă cu acest imprimeu atât de drăguț va aduce zâmbetul pe chipul persoanei care îl va purta. Tare frumos va fi zâmbetul meu când mă voi uita în oglindă și voi vedea cât de bine îmi stă cu acest tricou. Voi ce părere aveți despre el? Nu-i așa că e drăguț?

Off The Shoulder Cable Knit Chunky Tunic Sweater

Ultimul produs de pe lista mea este un pulover verde ca pomul de Crăciun, perfect pentru o pereche de blugi sau leggings. L-am trecut pe lista de dorințe, întrucât mi se pare un pulover potrivit nu numai pentru perioada de sărbători, ci pentru orice perioadă mai rece a anului.

So…dacă și vouă vă plac produsele pe care eu mi le doresc trebuie să știți că…

Here are the new arrival… It’s time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday. Use code:DLBF20 with 22% OFF.

Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.