Ce aș face eu cu 5000 de euro?

Ce aș face eu cu 5000 de euro?  De pe 15 octombrie de când mi s-a pus o astfel de întrebare, mă tot gândesc ce aș face eu cu această sumă mare de bani. După ce am meditat îndelung, am ajuns la concluzia că i-aș folosi pentru a-mi bucura sufletul. Cum?  Cu ajutorul unui card de cumpărături  de la Banca Transilvania pe care l-aş primi în urma aplicării la programul de loialitate Star Card.  Cu  un astfel de card de credit i-aș face pe cei dragi sufletului meu fericiți, deoarece sufletul  meu se bucură cu adevărat doar atunci când cei dragi sunt fericiți.  Mi-aș putea cumpăra și tot felul de lucruri interesante,  în rate fără dobândă din cele peste 8000 de magazine  partenere și aș aduna puncte Star (1 punct-1 leu), dar bucuria nu ar fi deplină.

logo-BT-banca-transilvania-sponsor-superblog-2015-300x107

Viața e trecătoare, azi ești, mâine poți să nu mai fii. Azi îi ai pe cei dragi lângă tine, mâine ei pot pleca pe tărâmul veșniciei. Odată plecați rămânem cu amintirile,  dar și cu regretul că nu am putut face mai mult pentru ei cât timp au fost lângă noi. Din acest motiv, pentru a-mi bucura sufletul le-as face o surpriză părinților mei. Ar fi foarte fericiți  dacă am pleca într-o călătorie la Paris. Mama mea își dorește de foarte mult timp să vadă Parisul. Eu îi pot îndeplini acest vis cu cardul Star Forte de la Banca Transilvania, un card de cumpărături ce a fost creat pentru cumpărături online, cat și prin oraș. Poate fi folosit pentru tranzacții la comercianții si bancomatele din tara și din străinătate, atunci când ești în concediu.

banca-transilvania-sponsor-superlog-proba-2015

STAR – în fiecare zi. Deschis nelimitat la îndeplinirea viselor

Este exact cardul de care aș avea nevoie pentru a-i face pe părinții mei fericiți și pentru a-mi bucura astfel sufletul. Ar trebui doar să găsesc oferta cea mai avantajoasă pentru o vacanță la Paris. Acest lucru va fi  însă foarte ușor, deoarece există diverse agenții de turism partenere ale programului Star. Pot căuta cea mai avantajoasă ofertă, fie intrând pe site-ul agenției Christian Tours, fie pe Iri Tours, fie pe Ave Tour etc. Astfel, visul părinților mei va deveni realitate, iar eu,  mă voi bucura enorm,  fiindcă i-am putut face fericiți.

Mă și văd cu cardul în portofel și cu părinții mei la braț,  plimbându-ne pe și făcând shopping, atât în țara,  înainte de marea aventură, cât și în Paris pe  celebraChamps-Élysées.

Champs_Elysees

Zâmbitori și fericiți noi vom plăti cu cardul Star Forte, știind că o astfel plată ne poate aduce puncte Star în funcție de valoarea cumpărăturilor. Sunt puncte ce se transformă în bani care se pot folosi ulterior după cum dorește fiecare. Se transformă în puncte star:

  • pâna la 15% din valoarea cumpărăturilor, în cazul tranzacțiilor cu comercianții parteneri ai programului STAR
  • 0,3% din valoarea cumpărăturilor efectuate în țară, atât la comercianții înscriși in STAR, cât și la comercianții care nu fac parte din acest program
  • 0,1% din valoarea cumpărăturilor efectuate în străinătate

Nimic nu este întâmplător în viață, și când ți se oferă o astfel de oportunitate, nu trebuie sub nicio formă să o ratezi. Eu nu aș rata-o pentru nimic în lume, având în vedere beneficiile ei.

Articol scris pentru Superblog 2015

 Sursă foto: en.wikipedia.org

3 thoughts on “Ce aș face eu cu 5000 de euro?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *