Cassidy.ro, o adevărată ispită

Ador shopping-ul, dar oare care femeie nu adoră să îşi cumpere în permanenţă câte ceva nou? Încă nu am descoperit vreuna. Dar nu are cum să nu îţi placă shopping-ul când acum există atâtea magazine online care te ispitesc cu o gamă variată de produse. Eu recunosc că nu pot rezista să nu îmi cumpăr haine, încâlţăminte sau bijuterii. De asemenea nu rezist să nu caut noi magazine online pentru descoperi ce lucruri interesante pun la dispoziţia clienţilor săi.

Aşa am descoperit magazinul online cassidy.ro. Este un magazin online ce reprezintă o adevărată ispită pentru toţi care îi calcă pragul. De cum am intrat pe site, privirea mi-a fost atrasă de gama variată de produse care se găseşte aici. Aici poţi găsi, îmbrăcăminte, încălţăminte, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, accesorii diverse, precum şi diverse produse naturiste. După ce am m-am plimbat câteva minute bune  prin magazin încercând să mă decid asupra lucrurilor pe care să le bag în coş, m-am hotărât în final să bag doar 3 lucruri. Pentru o primă vizită într-un nou magazin, mi s-au părut suficiente.

logo_j2ha-x6

După o destul de grea deliberare, m-am decis să bag în coşul de cumpărături această Rochie Minimal Broad Burgundy. Este o rochie cu un stil minimalist, asimetrică, lejeră şi cred că mi se potriveşte foarte bine.

prod-image-1_q2w6-53

După ce am băgat această rochie în coş, am dat la categoria încălţăminte şi mi-am ales de acolo o pereche de balerini negri Carla.  Sunt balerini din piele ecologică, cu vârf rotund şi toc jos şi plat. I-am ales deoarece sunt balerini foarte comozi şi cred că se potrivesc foarte bine la rochie.

2088-6_black

Odată şi balerinii băgaţi în coş, mi-am îndreptat atenţia spre genţi. Trebuia să găsesc şi o geantă care să se potrivească la ţinuta pe care o alesesem. Şi am găsit imediat. Cum am dat la accesorii am descoperit geanta One Single Black. Este o geantă din piele ecologică, de formă dreptunghiulară. Este prevăzută cu baretă de umăr ce este reglabilă. În interior are un compartiment  cu buzunar mic pentru telefonul mobil. În exterior are buzunare mascate de o clapetă.

prod-image-1_a57s-eh

După ce am băgat şi geanta în coş, abia m-am abţinut să nu bag şi alte produse în coş. Dar am reuşit să rezist ispitei. Dacă şi vouă vă place shopping-ul şi vă doriţi să cumpăraţi lucruri frumoase şi de calitate, vă recomand să vă lăsaţi ispitiţi de Cassidy.ro. Aici veţi găsiţi cu siguranţă multe produse pe gustul vostru pe vi le veţi dori în garderobă. Spor la cumpărături vă doresc!

This Post Has 3 Comments

  1. lililana

    şi-au reînnoit ofertele

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.