You are currently viewing Casa Mexi, o casă la cheie în doar 90 de zile

Casa Mexi, o casă la cheie în doar 90 de zile

Vă doriți o casă? Visați de mult timp la o casă frumoasă cu o mică grădină cu flori? Nu îndrăziți să credeți că visul poate deveni realitate? Ei bine, trebuie să îndrăzniți, deoarece visul vostru chiar poate deveni realitate într-un timp mai scurt decât v-ați imaginat.

Recunosc. Nici eu nu am crezut că așa ceva este posibil. Dar între timp am aflat că visul de a avea o casă se poate îndeplini în doar 90 de zile și în orice anotimp. Minunat, nu-i așa?

Ce mi-as dori și eu o casă așa, dar încă nu i-a venit timpul. Portofelul meu așa zice. Așa că…bună la suflet cum sunt, m-am gândit să vă spun vouă cum puteți intra în posesia unei case în doar 3 luni de zile.

E păcat să țin doar pentru mine informația pe care am aflat-o. Măcar voi să vă îndepliniți visul dacă eu nu am cum…deocamdată…cine știe ce-mi rezervă viitorul. Poate voi câștiga la loterie și mă voi muta într-o casă construită cu mare măiestrie de cei de la Case Mexi.

Case Mexi am zis? Da, asta am zis. Cine este Case Mexi? Este o divizie a grupului Mexi, care se ocupă cu construcția de case ieftine la cheie în doar 90 de zile.

Știu. Probabil vă întrebați cum este posibil să vorbesc despre case ieftine când casele nu sunt ieftine la ora actuală.

Este adevărat, construcția unei case presupune multă muncă, un buget mare și mult timp investit. Prin urmare, vi se pare imposibil să construiți de la zero o casă și să vă coste și puțin. Totul este însă posibil.

Casele Mexi sunt case pe structură metalică, produsă cu tehnologii inovatoare. Pe de altă parte, având în vedere că oțelul oferă o durabilitate de până la 150 de ani, iar costurile unei case Mexi sunt mai reduse, rezultatul calitate/preț este unul excepțional.

case_mexi

În plus, structurile de rezistență sunt din profile de ultimă generație, reprezintă o bună alternativă la cutremure și este construită trainic astfel încât să poate fi folosită de mai multe generații. Mexi oferă pentru casele construite garanție pe viață.

Echipa tânără și dinamică Mexi are capacitatea de a proiecta modele de case ieftine, rezultatul fiind un proiect realist atât din punct de vedere arhitectural, cât și al costurilor de ridicare a construcției.

Prin urmare, o casă Mexi nu vă va goli sub nicio formă portofelul. Vă va oferi calitate, confort și siguranță, printre multe alte lucruri, și nu dureri de cap cauzate de costurile construcție ridicate.

De asemenea, vă va ajuta să faceți economie și la căldură. O casă Mexi este extrem de bine izolată, astfel încât se va pierde foarte puțină căldură.

Vă va oferi și o izolare fonică foarte bună, deoarece ea va fi izolată cu vată minerală, care asigură o izolație foarte bună.

În plus, vă veți bucura de suprafețe interioare utile cu 10% mai mari decât în cazul unei structuri clasice.

Casa voastră va avea pereții perfect drepți. Și acest lucru este posibil datorită calității structurii metalice realizate cu tehnologiile de ultimă oră. Nu vor exista nici grinzi, nici stâlpi inestetici, spațiile deschise fiind mai mari.

În timpul construcției sale nu se va face risipă nici de materiale. Structura metalică fiind ușoară, costurile de construcție vor fi reduse.

Va fi fi montată în orice anotimp, deoarece structura metalică este prefabricată, nefiind necesare măsuri speciale.

De asemenea, fundația unei case Mexi este redusă, întrucât greutatea mică a structurii metalice presupune proiectarea și executarea unei fundații de dimensiuni mai mici, ceea ce implică din nou costuri reduse.

După cum puteți observa, totul indică că o casă Mexi este extrem de avantajoasă în ceea ce privește costurile. Prin urmare, în acest moment poate fi o soluție ideală pentru voi.

În doar 3 luni vă puteți vedea visul cu ochii. Nimic nu poate fi mai frumos decât să reușiți să vă construiți casa mult visată.

Dacă nu aveți bani suficienți, puteți să vă construiți casa și în rate. Veți beneficia de rate fără avans, cu creditare la 30 de ani.

Așadar, faceți o investiție înțeleaptă și apelați la Case Mexi pentru o casă în care vă veți bucura de tot confortul necesar.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă construiți o astfel de casă, vă sfătuiesc să intrați pe CaseMexi.ro. Aici veți găsiți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua una din cele mai bune decizii din viața voastră.

Mult noroc în colaborarea cu Case Mexi vă doresc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.