Cărucioare copii găsiţi pe Bekid.ro

Dragi mămici de pitici, am o veste bună pentru voi. Am descoperit un magazin online care sunt sigură că tare o să vă mai încânte. Despre ce magazin este vorba? Despre Bekid.ro. Aici găsiţi tot ceea ce vă doriţi pentru piticii voştri. Dar fiindcă îmi imaginez că sunteţi nerăbdătoare să se încălzească afară pentru a ieşi cu cei  mici la plimbare, vreau să prezint câteva modele de cărucioare. Nu-i aşa că sunteţi în căutare de cele mai bune  oferte la cărucioare pentru copii?

logo

Pentru a vedea cele mai bune oferte de cărucioare pentru copii, tot ceea ce trebuie să faceţi este să intraţi pe magazinul online Bekid.ro. Aici veţi descoperi cele mai oferte de cărucioare de la Mima, Coccolle, Chipolino, Pierre Cardin,MyKids, Hello Kitty Diva şi multe alte mărci. Acest magazin vă dă posibilitatea să alegeţi dintr-o gamă variată de cărucioare.

Pentru a vă ajuta să în alegerea voastră, am decis să vă prezint 3 dintre modele care mi-au plăcut cel mai mult. Primul model de cărucior care mi-a plăcut foarte mult este căruciorul MyKids Amber..

Untitled

Este un cărucior 3 în 1 foarte potrivit, atât pentru fetiţe, cât şi pentru băieţii din punctul meu de vedere. Este un cărucior de foarte bună calitate, este util, egonomic şi are un design inovator. Este prevăzut cu 3 module, landou, sport şi scoica care se fixează foarte uşor pe cadru. Este de asemenea dotat cu geantă pentru mămci, coş pentru accesorii şi cumpărături, apărătoare ploaie, husă pentru picioruşe, 2 huse împotriva insectelor.

A doilea cărucior care mi-a plăcut este căruciorul modular Coccolle Uva. Este un cărucior modern ce are un design italian. Este prevăzut cu şezut reversibil, ce se poate regla în 3 poziţii, suport pentru picioare reglabil. Bara de protecţie este demontabilă. Se poate plia în stil umbrelă. Este dotat cu landou pentru nou născuţi.

Untitled

Este un cărucior care cred că v-ar fi de mare ajutor şi vă va face plimbările în parc mult mai plăcute. Voi ce ziceţi, am dreptate? Până vă decideţi voi dacă am dreptate sau nu, trec la următorul cărucior care mi-a plăcut. Este vorba de un cărucior Coccolle Sereno, 2 în 1, cu design exclusiv, recomandat până la vârsta de 36 de luni.

imagine-prod-1_1nny-x6

Este un cărucior prevăzut cu landou ce se poate transforma în parte sport. Este confecţionat din materiale de cea mai bună calitate cu căptuşeală groasă şi moale. Se detaşează foarte uşor de cadru. Săculeţul pentru picioruşe este foarte călduros, oferind confort noilor născuţi.  Ce părere aveţi, vă plac recomandările mele? Da? Atunci vă sfătuiesc să intraţi pe site şi să faceţi cumpărături cu mult spor.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.