Când iubeşti…

Când iubeşti sufletu-ţi cântă. Când iubeşti sufletu-ţi râde. Când iubeşti sufletu-ţi şopteşte duios: Dăruieşte-i un Da.  Când iubeşti devii sclavul sufletului ce-ţi porunceşti să îţi surprinzi iubirea cu un cadou special, un cadou prin care să-i arăţi că eşti pregătită să porneşti împreună cu el pe acelaşi drum.

Dar oare ce cadou îi poate face o femeie unui bărbat pentru a-i arăta acest lucru? Grea întrebare. Dar cu toate acestea, Iarina ştia că oricât de greu i-ar fi să găsească cadoul perfect pentru Dorian,  iubitul ei , ea îl va găsi. Îşi dorea din tot sufletul să găsească un cadou prin intermediul căruia să îl surprindă într-un mod cât mai frumos posibil. Îşi  dorea să găsească acel ceva care să îi schimbe viaţa pentru totdeauna, aşa cum Dorian i-o schimbase pe a ei.

Atunci când soarta a făcut în aşa fel încât ei doi să se întâlnească, Iarina era o femeie care ducea o luptă continuă cu viața. Încerca să înţeleagă de ce aceasta nu i-a permis să fie şi ea ca toţi ceilalţi. De ce  îi scosese în cale oameni care îi făceau sufletul să plângă de durere. De ce îi fusese dat să cunoască  oameni care puneau accent doar pe aspectul fizic, pe frumuseţea exterioară, şi nu pe cea interioară. Fiindu-i  greu să înţeleagă toate aceaste lucruri, se retrăsese în carapacea ei şi  începuse să se ferească de oamenii care o priveau într-un mod ciudat sau îi puneau întrebări ce  o răneau atât de mult.

Însă viaţa îi surâde Iarinei în momentul în care îl întâlneşte pe Dorian. Acesta îi arătă ce înseamnă să trăieşti, nu doar să exişti.   Treptat prin felul lui de a fi,  deschis, cald şi sincer reuşeşte să o scoată din carapacea ei, să o facă să zâmbească, şi să privească lumea altfel.  De aici până la iubire a fost doar un pas. Un pas făcut într-un mod firesc şi care a schimbat-o pe Iarina pentru totdeauna, căci nimic nu vindecă mai bine amărăciunea și rănile sufletului decât iubirea.

Ea a învăţat să îşi asculte sufletul cântând, râzând şi şoptindu-i: Spune-i da!!! Un da pe care Iarina a vrut să-l spună într-un mod cu totul special prin intermediul unui cadou. De aceea,  a intrat într-un magazin de cadouri pentru a căuta ceva special. Printre cadouri de bărbaţi, cadouri pentru parteneri de afaceri, cadouri decorativepe Myman.ro,  a descoperit şi cadoul perfect pentru bărbatul special din viața ei. A găsit o busolă pe care,  de îndată ce a văzut-o, şi-a dat seama că este cadoul pe care îl căuta.

2675

Prin intermediul unui astfel de cadou  îi putea sugera într-un mod cu totul aparte că este pregătită ca ei doi să meargă pe același drum. Își dorea  să-i arate că de acum înainte,  la bine şi la rău vor fi împreună. Știa că din momentul în care ea îi va dărui acest cadou,  bărbatului special din viața ei, acesta va înțelege mesajul, și în sfârșit vor putea porni în aceeași direcție.

Și așa se și întâmplă, fiindcă atunci când iubești e suficient să primești în dar o busolă pentru a înțelege că a sosit  timpul să vă uniți destinele și să porniți pe același drum.

MyMan

-Vrei să fii soția mea? o întrebă el în timp ce așezat în genunchi îi punea emoționat inelul pe deget.

s560x316_ring_1_44044800
Sursă: bzi.ro

-Daaa, îi răspunse ea din  totul sufletul ei.

2990

Și astfel ei porniră mână de mână în aceeași direcție, o direcție pe care busola sufletelor lor le-a indicat-o cu precizie.

iubire_97681500
Sursă poză: romaniatv.ro

Articol scris pentru Spring Superblog 2015

This Post Has 2 Comments

  1. cristina

    cum știi tu să faci o poveste frumoasă din orice! Ești unică!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.