Călătorie cu peripeţii

Călătorie cu peripeţii

Nu ştiu dacă v-am spus că,  acum vreun an de zile am avut parte de o călătorie cu peripeţii. O prietenă  m-a invitat  pe mine şi alte 3 prietene la Bucureşti într-un weekend. Tocmai îşi terminase vila şi îşi dorea foarte mult ca noi să i-o vedem. Cum nu  îi puteam  refuza invitaţia ne-am dus. Am considerat că împuşcăm doi deodată, ne vedem prietena şi ne bucurăm şi noi de un scurt repaus în capitală. Aşa că  într-o  weekend frumos din luna  iulie, ne-am făcut bagajele şi am pornit la drum cu maşina uneia dintre prietene. Tocmai îşi luase maşină nouă şi a considerat că este o bună ocazie să vadă cum se descurcă la drum lung.  Am plecat de dimineaţa, deoarece nu am vrut să fie aglomerat pe drum, dar uite că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. A fost un drum foarte aglomerat, ceea ce a determinat-o pe prietena mea care conducea maşina,  să pună multe frâne.  Urăsc frânele, fiindcă atunci când nu te aştepţi datorită lor ţi se pot întâmpla multe lucruri neplăcute.

În acea zi am fost foarte vesele, am râs şi am sporăvăit cu paharul de cafea în mână. Şi uite aşa,  la o frână bruscă eu care stăm în spate şi prietena care pe scaunul din dreapta faţă am vărsat cafeaua, eu pe bancheta din spate, ea pe  scaunului din faţa. Maşină nouă, tapiţerie impecabilă, încă neprotejată de huse, dar pătată cu cafea. Am înlemnit, nu ştiam cum să reacţionăm.  Am încercat să curăţăm cu apa rece pe care o aveam la noi, dar în zadar. Nu am avut ce face până la Bucureşti. Ni se stricase toată buna dispoziţie, dar nu aveam ce face.

Când am intrat în capitală am văzut un panou pe care scria oferim servicii curăţare tapiţerie auto. În momentul acela am simţit că ni s-a luat o greutate de pe umăr. Am notat rapid numele firmei, am căutat-o pe internet,  şi de acolo am aflat că este o firmă care pune la dispoziţia clienţilor săi tehnici de curăţare de ultimă generaţie. Când am ajuns la prietena noastră, i-am sunat şi pentru ca noi să nu ne stricăm weekend-ul,  i-am rugat să vină să ne ia ei maşina pentru a curăţa tapiţeria. Într-un timp scurt ei cei de firmă au venit şi  ne-au luat maşina. Când ne-au adus-o înapoi tapiţeria strălucirea, nu era nici urmă de cafea pe ea.

Astfel, noi ne-am putut bucura de un weekend minunat la Bucureşti care a trecut pe nesimţite.  Pe drumul de întoarcere acasă am băut doar apă, fiindcă ştiam că la noi în oraş nu există o astfel de firmă, care te scapă rapid de grija curăţării tapiţeriei auto.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.