Cadoul perfect pentru tatăl meu

V-am povestit într-un articol anterior despre Totalmag.ro, magazinul online cu de toate. Este un magazin în care vă spuneam că găsiţi de toate. Eu aici am găsit foarte multe lucruri utile, printre care şi un Cuţit de gât Benchmade Harley Davidson Black. Este un cuţit pe care mi-l doresc pentru a-l face cadou tatălui meu.

Untitled

Sunt sigură că tatăl meu se va bucura foarte mult de un asemenea cadou. De ce? Fiindcă acest cuţit nu este unul oarecare, ci unul utilitar din oţel inoxidabil 440 C cu concentraţie mare de carbon. Este acoperit cu un strat protector negru, anticoroziv şi antireflectorizant.  Este un cuţit foarte bun pentru  cei cărora le plac drumeţile. Iar familiei mele tare îi mai plac drumeţiile.

De abia am aşteptat să se încălzească afară pentru a începe drumeţiile. Ne place să mergem la munte, să facem foc de tabără, să descoperim an de an, sezon de sezon alte locuri frumoase de la noi din ţară. Şi atunci când faci drumeţii pe munte,  un astfel de cuţit cum este cuţitul pentru gât Harley Davinson, este foarte util. Îl poţi folosi la tăiat diverse produse. Este o unealtă performantă şi foarte rezistentă care nu trebuie să lipsească din bagajul celor care pleacă în drumeţii.  De aceea,  sunt sigură că tatăl meu se va bucura foarte mult când îi voi dărui acest cuţit.

Dacă şi voi sunteţi mari amatori de drumeţii, vă recomand să intraţi pe Totalmag.ro, şi să vă achiziţionaţi şi voi un astfel de cuţit, precum şi tot ceea ce vă trebuie pentru a pleca în drumeţie. După cum v-am spus în articolul anterior, aici găsiţi o gamă variată de produse pe care le puteţi folosi când nici nu vă aşteptaţi. De aceea vă recomand,  ca de câte ori vă doriţi un produs şi nu-l găsiţi să intraţi în acest magazin şi să-l căutaţi, cu siguranţă îl veţi găsi aici.

logo2

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

You may also like...

2 Responses

  1. RaduThor spune:

    🙂 Interesant magazin. Prea au de toate! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *