Botezul, un moment magic

Venirea pe lume a unui copil cred că reprezintă cel mai frumos moment din viaţa unui cuplu. Acest moment trebuie sărbătorit cum se cuvine, iar acest lucru are loc de obicei la petrecerea ce urmează după creştinarea celui mic. Botezul este un moment magic, un moment de bucurie, atât pentru părinţi, cât şi pentru invitaţi. Şi fiindcă este primul eveniment important din viaţa celui mai nou membru al familiei, trebuie organizat în cele mai mici detalii. Acest lucru înseamnă că de la acest eveniment nu trebuie să lipsească cele care să îi ureze numai de bine micuţului prunc.

Aşadar, dragilor dacă în viaţa voastră a apărut o minune şi vă pregătiţi de botez, premiteţi-mi să vă recomand o echipă de oameni fantastici a căror principală preocupare este să îi urez numai de bine micuţului vostru prunc. Această echipă de domnişoare tare drăguţe care se costumează în ursitoare, o găsiţi pe www.momente-magice.ro.  Dacă le veţi chema, ursitoarele vor veni costumate  în rochii de poveste şi cu ajutorul baghetelor magice şi a vorbelor  foarte bine alese, vor crea o  atmosferă  emoţionantă. Ele ca în  ritualurile străvechi, vor  păşi încet în jurul vostru în timp ce voi vă veţi ţine pruncul în braţe. Şi în atenţia tuturor îi vor ura micuţului vostru numai de bine.

Aveţi posibilitatea să alegeţi din mai multe tipuri de pachete. Puteţi alege pachet standard cu 3 ursitoare şi bonus tun de confetti şi petale de flori. Spetacolul de care veţi avea parte va fi unul cu totul deosebit, interpretat cu măiestrie, presărat cu momente magice pline de emoţie şi har, prezentat de cele trei ursitoare bune ce sunt actriţe profesioniste. La sfârşitul showului vă veţi bucura de o sesiune foto.

De asemenea puteţi alege pachet standard cu patru ursitoare sau pachet premium cu 3 ursitoare plus un îngeraş păzitor şi bonus tun de confetti şi petale de flori plus maşină de fum gratis.  De asemenea vă veţi bucura de momente magice, de text personalizat şi cadouri norocoase pentru bebeluş. Îngeraşul va păzi bebeluşul pe toată durata spectacolului, iar la sfârşit va dărui baloane modelate copiilor invitaţi. Există  şi pachet premium cu patru ursitoare şi un îngeraş. Voi nu trebuie decât să îl alegeţi pe cel care vă atrage mai mult.

Trebuie să ştiţi că textul ursitoarelor este 100& live cu microfoane wireless şi coloană sonoră ambientală. Şi încă ceva ele pot fi prezente, atât la botez, cât şi la turtă şi la luat din moţ. Echipa Momente Magice vă poate  pune de asemenea la dispoziţie dacă doriţi şi cameraman, fotograf şi DJ. Vă pune la dispoziţie tot ceea ce aveţi nevoie pentru ca petrecerea să fie una de neuitat.

Nu-i aşa că vă doriţi ca minunea din viaţa voastră să aibă parte de o petrecere de care să vă aduceţi aminte mereu? Dacă dacă, vă recomand să apelaţi la cei de la Momente Magice şi să îi lăsaţi să vă transforme botezul într-un moment cu adevărat magic. Sunt sigură că, atât voi, cât şi invitaţii voştri vă veţi bucura foarte mult de spectacolul la care veţi asista. Petrecere frumoasă vă doresc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.