Black Friday, ziua reducerilor fantastice

A  început un nou an, un an în care sper să îmi meargă la fel de bine ca și în anul care a trecut. Anul 2014 a fost un an foarte bun pentru mine. Știți de ce? Fiindcă eu, o mare pasionată de shopping m-am putut bucura de reduceri fantastice. 2014 a fost anul în care mi-am putut cumpăra foarte multe produse la reducere într-o zi care de abia aștept să vină din nou. Ziua care îmi doresc foarte mult să vină din nou este Black Friday. Sper ca de Black Friday 2015 să am noroc de promoții la fel de  interesante ca și în 2014. Și sigur o să am fiindcă acum la cea de a patra ediție Black Friday România 2015, am aflat că vom avea parte de noutăți.

În acest an se pare vor avea loc câteva modificări, dar nu în ceea ce privește reducerile. De acestea tot ne vom bucura și mai mult ca în anii predecenți. De ce? Fiindcă ele vor fi se pare extinse către toate domeniile și categoriile posibile. Este cred o veste extraordinară. În ultima zi din luna noiembrie mă voi putea bucura de promoții la foarte multe produse. Astfel că eu îmi voi putea cumpăra cărți, haine, cosmetice, articole home deco, ceasuri parfumuri, și pe lângă acestea în acest an voi putea profita de promoții și la diverse tipuri de servicii precum, vacanțe, asigurări, servicii hoteliere, îngrijire personală.

Sunt foarte bucuroasă că anul acesta voi avea posibilitatea să mă bucur de o vacanță frumoasă la un preț foarte avantajos. Este primul an când îmi doresc să sosească mai repede luna noiembrie pentru a profita de niște reduceri fantastice. Trebuie să recunosc că le iubesc foarte mult, deoarece îmi dau posibilitatea să îmi cumpăr produsele pe care mi le doresc la un preț foarte avantajos. Astfel,  în ultima vineri din noiembrie eu an de an economisesc destui bani pe care mai apoi îi investesc în altceva.

Și pentru a fi sigură că aflu din timp ce produse vor fi la promoție, eu voi începe de pe acum să mă înscriu la newsletter-ul magazinelor online preferate. De ce îmi voi face și anul acesta cumpărăturile online? Deoarece nu îmi place aglomerația din magazinele fizice. Prefer să stau comod în fața laptop-lui sau pc-ului și să profit și de o oferte mai mari și mai interesante de produse.

Pentru a profita însă de toate ofertele de Black Friday voi începe de pe acum să mă documentez cum se cuvine în privința tuturor reducerilor din această zi importantă din an. Dacă și voi sunteți pasionați de shopping ca și mine, vă recomand să începeți și voi documentarea. Spor la cumpărături vă doresc!

This Post Has 2 Comments

  1. Steffi

    Si eu o sa ma pregatesc temeinic anul acesta. Adica imi fac lista cu ce as vrea sa-mi cumpar apoi o sa urmaresc preturile magazinelor ca sa nu ma las pacalita.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.