Beneficiile cursului SEO și de marketing online

În prezent, orice companie care își dorește să rămână competitivă trebuie să aibă o strategie bine definită în ceea ce privește prezența sa online, deoarece rețelele de socializare, în toate formele lor,  reprezintă unul din cele mai puternice mijloace de prescripție.

În acest sens, este fundamentală existența unor profesioniști capabili să se miște în toate mediile care configurează marketing-ul online, atât în ceea ce privește comerțul electronic, optimizarea pentru motoarele de căutare, marketing-ul online și publicitatea interactivă ca noi posibilități care cuprind rețele de socializare prin intermediul așa numitului mangement al comunității.

Dacă îți dorești să descoperi maniera în care online-ul îți dă putere. Dacă vrei să descoperi care sunt avantajele mediului online, în caz că îți dorești să lucrezi de acasă, să îți dezvolți afacerea sau îți lansezi un proiect online, este indicat să urmezi un curs SEO și de marketing online.

Urmând un astfel de curs îți vei putea construi o carieră în domeniul SEO, te vei specializa în optimizarea pentru motoarele de căutare. Dacă ai un business și îți dorești o poziție mai bună în Google, cursul SEO îți va fi foarte util.

În urma acestui curs vei putea promova site-ul, astfel încât să ajungă în primele poziții Google, pentru expresii relevante și cu multe căutari, în funcție de timpul și bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Vei fi capabil să creezi, să planifici și să gestionezi diferitele instrumente de promovare, fidelizare și vânzare, cu noile tehnologii.

De asemenea, vei putea defini și controla o strategie de marketing online. În plus, vei dezvolta inițiative de business bazate, în general, pe rețelele de socializare.

Vei obține cunoștințele specifice, esențiale pentru crearea de strategii de marketing și social media, operațiuni diferite pe canalele și instrumentele de comunicare, promovare, fidelizare, dialog și vânzare, monitorizând și acționând în vederea prezenței brand-ului pe rețelele de socializare, analizând site-ul, poziționând-ul în motoarele de căutare și realizând campanii publicitare în mediile digitale, măsurând rezultatele și acționând pe baza lor.

Cursul SEO îți va da posibilitatea să înțelegi și să apreciezi aspectele cheie ale optimizării social media. Astfel, vei putea concepe, planifica și implementa o strategie de social media.

Vei înțelege și vei putea evalua aspectele cheie ale analizei web pentru a găsi indicatorii cheie de performanță, pentru a defini obiectivele, a stabili un plan de acțiune și a interpreta rezultatele, pentru a transforma datele în acțiune.

Vei ști să analizezi un site, pentru a defini și implementa un plan SEO cu succes, monitorizându-l și menținând rezultatele planului.

Toate acestea și multe altele vei avea șansa să le descoperi și să le înveți, înscriindu-te la cursul SEO Rezistența Online de la Iași, care va avea lor între 29-30 aprilie.

curs-seo-iasi

La curs pot participa doritori din Bacău, Suceava, Piatra Neamț, și alte orașe din nord-estul României precum și din Moldova. Cursul va fi ținut de specialistul SEO Ela Iliesi, numită de Squirrly unul din cei 5 cei mai inspiraționali traineri SEO din lume.

Cursul la care vei participa este practic, cu durata de până la 8 ore. În urma participării la curs și absolvirii examenului ANC, vei primi un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii și al Educației Naționale, recunoscut atât național cât și internațional.

Așadar, dacă vrei să înveți de la un specialist în domeniu, intră pe cursuri-seo.ro și rezistenta-online.ro, pentru a afla mai multe informații și pentru formularul de înscriere. Succes!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *