You are currently viewing Beneficiile acoperișului metalic

Beneficiile acoperișului metalic

Fie că a sosit timpul să vă înlocuiți acoperișul existent, fie că vă gândiți să vă modernizați casa în viitor, este bine să aflați cât mai multe informații despre acoperișurile metalice. Deși șindrilele de lemn și asfalt sunt printre cele mai populare materiale, ele nu se pot acompara cu avantajele oferite de un acoperiș metalic. Neegalat în longevitate, durabilitate și cost-eficiență, acoperișul metalic câștigă popularitate și pentru nenumăratele sale beneficii ecologice. Iată câteva dintre beneficiile sale:

  1. Reciclabil și ușor de instalat

Metalul este cel mai ecologic material pentru acoperiș de pe piață. În primul rând, majoritatea acoperișurilor metalice sunt fabricate din material reciclabil. Țigla metalică poatet fi instalată și pe acoperișul existent, astfel se reduc reziduurile și se minimizează timpul de instalare.

Acoperișul metalic reflectă soarele în proporție de 95%, ceea ce înseamnă că acesta disipă căldura solară într-un mod eficient. Astfel, casa și mai ales podul casei nu va absorbi căldura solară și nu se va încălzi prea mult, mai ales vara. Factura de energie electrică va fi mai mică, deoarece nu veți folosi aerul condiționat.

  1. Durabilitate mare

Durata de viață a șindrilelor de lemn și asfalt este de aproximativ 15-20 de ani. În timp ce acest lucru poate părea o lungă perioadă de timp, este de fapt extrem de scurtă având în vedere durata de viață a casei dvs., plus faptul că ambele materiale necesită întreținere frecventă, costisitoare în timp. Acoperișurile metalice, pe de altă parte, pot dura până la 50 de ani sau mai mult, iar întreținerea este minimă în cel mai bun caz.

Pe lângă faptul că sunt neinflamabile, acoperișurile din metal sunt extrem de rezistente la vânturile puternice, iar montarea lor etanș împiedică scurgerile și deteriorarea lor. Datorită faptului că țigla metalică este foarte rezistentă, un acoperiș metalic este foarte potrivit în zonele cu căderi abundente de zăpadă.

Dacă vă faceți griji pentru starea acoperișului dvs. atunci când vremea începe să se schimbe, țigla metalică este o opțiune pe care trebuie să o luați în considerare.

  1. Frumusețe și versatilitate

Cele mai comune metale utilizate pentru acoperișuri sunt staniu, zinc, cupru, aluminiu și oțel, ultimele două fiind cele mai populare și cele mai durabile. Opțiunile de stil pentru acoperișurile metalice sunt, de asemenea, fără sfârșit.

Există o mare varietate de forme și stiluri de țiglă metalică. Acoperișul poate fi vopsit în aproape orice culoare imaginabilă. Cuprul, în special, este căutat pentru frumusețea sa, deoarece dezvoltă o patină verde uimitoare în timp. Deși acesta este cel mai scump material pentru acoperiș, frumusețea sa naturală este o investiție bună pentru mulți proprietari de case.

tigla metalica bilka clasic

Acum, că știți câteva dintre avantajele acoperișurilor metalice, gândiți-vă la zona în care locuiți și cum vă poate ajuta să preveniți unele dintre problemele pe care le aveți cu acoperișul actual. În timp ce costul inițial în avans poate fi ridicat, banii pe care îi veți economisi în timp datorită întreținerii ușoare, a eficienței energetice și a longevității vor depăși cu mult investiția inițială.

Așadar, dacă avantajele țiglei metalice v-au convins să optați pentru o astfel de învelitoare, puteți căuta țiglă metalică Ploiești, fiindcă nu veți regreta.

Mai multe detalii aici: http://www.vreautiglametalica.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.