Baloane personalizate

You are currently viewing Baloane personalizate

Baloane personalizate

Dacă urmează să organizați o nuntă, un botez sau dați o mână de ajutor la decorarea unei petreceri aniversare pentru un prieten sau un membru al familiei, baloanele vor fi cea mai potrivită alegere pentru decorul petrecerii. Fie că veți folosi baloane din latex, balone cu heliu simple sau baloane personalizate , de diverse mărimi și culori, petrecerea va fi cu siguranță un succes. Baloanele cu heliu pot fi inscripționate cu diferite mesaje sau personalizate cu logo-ul dumneavoastră. Baloanele, indiferent de materialul din care sunt confecționate, au darul de a fascina, de a da culoare oricărei petrecerii, deoarece indiferent de vârsta pe care o ai, baloanele cu heliu te vor face să visezi.
Un mare succes la toate petrecerile, pe lângă baloanele litere sau cifre, au cele persoanalizate, care sunt nelipsite. Nu aveți nevoie să achiziționați baloanele gata personalizate, puteți să vi le confecționați singuri, indiferent de evenimentul pentru care le doriți.
De exemplu, baloane personalizate pentru petrecerea burlacitelor. Această este o idee foarte amuzantă de decorațiune pentru o petrecere de burlăcițe. Aveți nevoie doar de niște baloane colorate umflate cu heliu, de rafie albă ondulată și de un marker permanent care să scrie gros.

Pentru a personaliza baloanele, pur și simplu umflați-le cu heliu și scrieți mesajul sau desenați imaginea! Va fi cu siguranță mai ușor dacă puteți pune pe cineva să țină balonul cât timp dumneavoastră scrieți! Puteți inscripționa baloanele cu tot felul de mesaje precum “Iubirea plutește în aer”, „Echipa miresei”, „Se mărită Mona mea”, „Eu sunt următoarea” etc.

Și în cazul unei petreceri pentru a dezvălui sexul viitorului bebeluș, o petrecere care este Tot mai la modă și la noi în ultimul timp, baloanele personalizate sunt foarte potrivite magie. Pot fi inscripționate cu mesaje: „este băiețel”, „băiatul mamei” sau tot felul de astfel de mesaje sau pot fi desenate diverse fețe zâmbărețe. Posibilitățile sunt infinite.
Baloanele astfel personalizate constituie accesoriul perfect pentru o sesiune foto, în vederea creării unor amintiri fabuloase de la petrecerile organizate. Și după ce le veți desumfla, veți vedea că vor rămâne la fel de drăguțe chiar și așa, fără să fie umflate!

Ar putea fi un souvenir atât de drăguț de păstrat de la petrecerea la care ai participat!
Deși baloanele sunt frumoase indiferent de forma lor, acestea dau o notă mult mai deosebită dacă sunt inscripționate, iar acest lucru, după cum ați putut observa anterior, nu trebuie să presupună costuri suplimentare.

Baloanele schimbă total decorul unei săli și atrag atenția la orice eveniment, așa că dacă dorești să transmiți un anumit mesaj cu siguranță vei reuși să îl transmiți imprimat pe un balon.

Fie că este vorba de o petrecere aniversară sau un eveniment important al unei companii, puteți crea un eveniment diferit cu ajutorul baloanelor personalizate. Personalizarea baloanelor la nivel profesional se poate face cu text, imagine și text, doar cu imagine sau cu siglă companiei, deoarece baloanele personalizate sunt achiziționate în special pentru petrecerile de inaugurare sau la sărbătorirea unui anumit număr de ani vechime a unei firme. De aici, baloanele nu pot lipsi, inscripționate fiind cu logo-ul firmei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.