Aveţi nevoie de pompe submersibile?

Aveţi nevoie de pompe submersibile?

Aveţi nevoie de pompe submersibile? Nu ştiţi unde să găsiţi astfel de pompe? Vă spun eu. Le găsiţi pe internet.  Acum pe internet găsiţi orice. Tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a vă achiziţiona pompe submersibile fabricate în România, este să intraţi în magazinul online pompe-submersibile.com.ro.

Pe acest site veţi găsi o gamă variată de astfel de pompe, de foarte bună calitate şi la un preţ foarte convenabil. Aici puteţi găsi pompe hidrofor 30 m, pompe submersibile ape uzate cu tocător, pompe submersibile ape murdare. Aveţi nevoie de pompe submersibile ape regim hidrofor? Există şi din acestea în acest magazin. Şi ştiţi ce? Dacă intraţi acum în magazin pe câteva dintre aceste pompe le  puteţi cumpăra  cu reducere de 5-10 %.

Electrompa submersibila Jolly de exemplu,  o puteţi achiziţiona cu 10% reducere. Acest model de pompă are putere de 750 W,  60 de metri debit pe oră, 2400 litri pe oră   pentru puţuri cu diametru minim de 100 mm.

O altă pompă pe care o puteţi achiziţiona tot cu reducere de 10 %  este pompa submersibila 3skm Nowe. Această pompă are Debit 3 m3/h, putere de 750 W, şi înălţime de pompare de  57 metri. Este adecvată pentru alimentarea cu apă a diverşilor consumatori:uz casnic, grădinarit, irigat ori umplerea rezervoarelor cu apa. Poate fi folosită la creşterea presiunii în diferite sisteme sau instalaţii de pompare apă  în regim hidrofor. De asemenea, poate fi folosită la umplerea sau golirea  rezervoarelor de apa.

 Este o pompă foarte utilă celor dintre voi care locuiesc la casă şi pe timpul verii se ocupă şi de grădinărit. Cu o astfel de pompă vă veţi uda foarte uşor grădina.

Ce altfel pompe mai puteţi găsi în acest magazin. Sunt foarte multe modele de pompe care mai de care mai sofisticale şi mai utile. Dar trebuie să recunosc că mie mi-au atras atenţia în primul rând cele care sunt reducere. Îmi plac foarte mult reducerile, de aceea v-am şi recomandat mai întâi pompele care sunt la reducere. Este păcat să nu profitaţi de reducere.

Trei modele de pompe submersibile sunt la reducere în acest magazin. V-am vorbit de două modele care au 10% reducere. Cel de-al treilea model are o reducere de 5%. Este o electrompă  submersibilă de tip Jolly  cu putere de 1100 de W pe oră, cu 100 de metri debit pe oră şi 2400 litri pe oră. Ca şi cea Nowe este potrivită pentru alimentarea cu apa a diverşilor consumatori:uz casnic, grădinărit, irigat ori umplerea rezervoarelor cu apă. Poate fi de asemenea folosită la creşterea presiunii în diferite sisteme sau instalaţii de pompare apă în regim hidrofor. Cu ajutorul unei astfel de pombe puteţi umple şi goli foarte uşor  rezervoarele de apă.

După cum puteţi observa din ceea ce v-am prezentat în acest  magazin online găsiţi pompe de calitate care pot fi folosite, atât pentru uz casnic, cât şi pentru grădinărit. Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.