Am liber la dulciuri

Ador să gătesc, să creez tot felul de preparate interesante. Până acum 11 ani  eu nu găteam deloc,  deoarece spuneam că dacă gătesc părinţii mei eu de ce să mă obosesc. Dar uite că viaţa a vrut să-mi dea o lecţie şi m-a pus în situaţia în care am fost nevoită să-mi gătesc. Din acel moment mi-am dat seama că este foarte plăcut să găteşti, să-ţi spui imaginaţia la treabă şi să creezi mâncăruri pe care să le savurezi apoi cu cei dragi.

Gastronomia a devenit treptat o mare pasiune, încât atunci când sunt nervoasă trebuie să intru în bucătărie, să încep să gătesc pentru a mă calma. Îmi place să fac fel de fel de combinaţii şi să văd ce iese. Ce-i drept îmi ies de obicei aceste combinaţii şi tare mă bucur atunci când familia şi prietenii mănâncă cu plăcere din ceea ce gătesc eu.

Îmi place foarte mult să fac şi prăjituri, dar recunosc că în ultima vreme m-am cam ferit de aceste preparate fiindcă nu sunt foarte sănătoase. Acum însă am liber la dulciuri. De ce? Fiindcă am primit cadou  Green Sugar primul îndulcitor natural din extract de Stevia rebaudiana lansat de Laboratoarele Remedia.

green-sugar

Green Sugar este îndulcitorul care are mare putere de îndulcire, este recomandat persoanelor cu diabet şi fenilcetonurie, scade pofta de dulce, este antibacterian, antimicrobian, antifungic. Este un produs care poate fi prelucrat termic, nu fermentează şi nu precipită, nu produce carii, nu are efecte toxice, nu conţine materii modificate generic.

Acum pot găti prăjiturile mele liniştită,  fiindcă ştiu că nu o să am probleme dacă cumva mânânc prea multe. Este zahărul care nu  are calorii, ceea ce mă bucură foarte tare. Dacă şi voi fugiţi de calorii, vă recomand să începeţi să folosiţi Green Sugar. Eu deja l-am folosit, dar nu la o reţetă de prăjituri, ci la o reţetă de ficat în stil chinezesc care a ieşit foarte bună( dacă vreţi cumva reţeta să-mi spuneţi). Spor la gătit cu Green Sugar  vă doresc!

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.