You are currently viewing Alegeri naturale din inima Daciei…din dragoste de Sine

Alegeri naturale din inima Daciei…din dragoste de Sine

Dragul meu Sine,

Astăzi este despre tine. Despre iubirea ce ți-o port. Știu că știi că te iubesc. Știu că ești conștient că iubirea este un miracol, dar nu știu dacă știi că iubirea de Sine, adică față de tine, a adus miracolul în viața mea.

M-a ajutat să înțeleg că iubirea față de tine este o condiție obligatorie a iubirii față de alte persoane. Am înțeles că iubindu-mă pe mine, pot să-i iubesc profund pe cei dragi sufletului meu și să-i protejez.

Trăim vremuri grele. Totul e confuz în jur. Îți mărturisesc că iubirea ce ți-o port mi-a dat o putere extraordinară. Cu siguranță ți-ai dat seama că nu de puține ori am avut dubii. În aceste vremuri toți își dau cu părerea. Toți știu ce este bine, ce este rău. Și asta te determină să te întrebi: Pe ce drum să merg? Ce alegere să fac? Care este cea corectă?

E cumplit de grea alegerea. Dar cred cu tărie că iubirea m-a ajutat să merg întotdeauna pe drumul pe care l-am considerat bun pentru mine. Și mă bucur că am procedat astfel. Știi de ce? Fiindcă fiecare alegere pe care am făcut-o m-a ajutat să te cunosc mai bine.

Am să-ți spun un secret. Pentru mine ești o carte. Una pe care o citesc iar și iar. Și, cu cât o citesc mai des, cu atât descopăr în ea lucruri noi. E ca și cum nu te-am citit niciodată. Dar îmi place ceea ce aflu. Mă ajuți să mă dezvolt personal, ceea ce mi se parte extraordinar. Ești o carte inspirațională grovază.

Mă ispiri zilnic să fac alegeri foarte bune. Să fac alegeri naturale care îmi dau mereu acel plus de sănătate de care am nevoie. Îți amintești ce spunea filosoful german Arthur Schopenhauer, nu? Sănătatea nu e totul, dar fără sănătate totul e Nimic.

Așa că, aleg să trăiesc sănătos fiindcă te iubesc și îi iubesc pe cei ce-mi sunt alături. Nu vreau să am de-a face cu Nimicul. Nimicul e hidos.

Vreau să mă bucur de Viața pe care o iubesc. Vreau să mă bucur de călătoria alături de tine cât mai mult… Vreau…

-Of…taci!!!!!!

-De ce să tac?!

-Fiindcă mă faci să plâng. Și nu vreau să plâng.

-Iubirea mea nu trebuie să te facă să plângi. Trebuie să te bucure.

-Da, așa e. Dar plâng de bucurie. Mă bucur enorm să aud că ai început să faci alegeri naturale din dragoste pentru mine și pentru cei dragi.

-Păi tu de ce crezi că am ales Fares? Nu am ales sănătate din inima Daciei în memoria lui Decebal și a lui Traian. L-am ales fiindcă știu că este o armă naturală puternică în războiul de eliberare a sănătății de sub dominația virală și nu numai.

-Nu fă mișto de mine. Nu m-am gândit că ai ales Plantusin în memoria lor!!! Și nu mă testa. Știu de călătoria în lumea plantelor începută în 1929. Știu de plantele medicinale cultivate aproape de Sarmizegetusa. Știu că ai făcut-o pentru sănătatea ta și a familiei tale. Apropo, tu știi că Fares este companie privată cu capital 100% românesc, numărul 1 pe piața ceaiurilor și a remediilor din plante medicinale?

-Evident. De ce crezi că am ales produsele lor?

-Mda… dar nu m-ai convins.

-Cum adică nu te-am convins? Ce mai vrei? Ți-am zis doar că fac alegeri naturale din dragoste pentru tine. Pentru sănătatea mea și a familiei mele.

-Ei bine, nu m-ai convins. Eu nu am înțeles din ceea ce mi-ai spus până acum de ce faci aceste alegeri. Ce te determină pe tine să folosești produse naturale? Și de ce tocmai Fares? De ce Gama Plantusin? Nu e suficient faptul că produsele lor vin din inima Daciei. Convinge-mă! Aștept.

 -Offf….tare pretențios mai ești. Nu te mulțumește nimic.

 -Nu mai comenta și răspunde mai repede la întrebări.

-Nu-ți voi răspunde la ele, te invit să urmărești video-ul următor. Acolo vei găsi răspunsul la întrebările tale. Și, dacă nu îți vei da seama de ce am ales Fares, îți voi spune.

-Hmm…Sunt impresionat.

-Vezi… Ai înțeles de ce am ales Fares, nu?

-Aproape.

-Cum adică?

-Uite așa. Am citit care sunt beneficiile produselor Plantusin. Mi-am dat seama că le-ai ales să fii pregătită când te apucă tusea. Sincer, m-ai disperat cu o tuse anul trecut. Am zis că nu-ți mai trece. Nu puteai să-ți cumperi atunci Plantusin? În fine…am înțeles de ce gama pentru tuse. Dar habar nu am ce te-a influențat să faci alegeri naturale.

-Păi…fiindcă sunt foarte bune.

-Mda…m-ai lămurit. Am înțeles tot.

-Nu mai fi ironic.

-Nu sunt, dar vreau să mă faci să înțeleg.

-Bineee….Fac mereu alegeri naturale fiindcă țin cont de ce spunea Hipocrate.

– Ce spunea?

-Natura e cel mai bun medic. Știe Fares la cine să apeleze pentru a ne pune la dispoziție remediile perfecte pentru diferite probleme de sănătate. În natură găsește numeroase plante care ne ajută să păstrăm echilibrul organismului nostru. În plus, produsele naturiste nu au efecte adverse. Sunt extrem de accesibile. Imi dau mereu o stare de bine. Sunt bune pentru un spectru larg de simptome. Ai înțeles acum ce mă determină să fac alegeri naturale?

-Am înțeles. Informată mai ești. Dar cu Fares cum rămâne?

-Of… aleg Fares datorită tradiţiei seculare a folosirii plantelor medicinale. Datorită faptului că descoperă moduri noi de a folosi plantele în slujba sănătăţii oamenilor. Caută soluţiile de care noi, oamenii, avem nevoie. Cultivă sănătate pentru oameni. Ne oferă în fiecare zi remedii eficace şi sănătoase din plante medicinale.

-Așa da. Îmi place ce aud.

-Știuu. Îmi place să vorbesc cu tine.

-Mă bucur. Și mă bucur și pentru faptul că, din dragoste pentru mine, ai reușit să te îndrepți către Natură. Să accepți tot ce-ți oferă ea. Permite-mi să-ți mai dau un sfat: Privește adânc natura. Și apoi vei înțelege totul mai bine– ( Albert Einstein).

-O privesc! Și înțeleg ce-nseamnă cu adevărat să trăiești.

-Atunci…continuă să trăiești natural să-ți fie mereu bine. Pe curând, Irino!!!!!

Conversație cu Sinele pentru Superblog 2021.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.