Abonează-te la Biblioteca virtuală Siono!

Biblioteca Virtuală Siono

Abonează-te la Biblioteca virtuală Siono!

O nouă zi, o nouă rundă de scris, altfel nu se poate. Dacă nu scriu, nu mă simt bine. Nu sunt eu. Scrisul îmi este prieten, îmi este bun confident, îmi este leac. Scrisul este TOTUL MEU. Fără el, nu aș fi EU. Scriu divers, scriu cu sufletul pentru sufletele pregătite să primească cuvântul în cufărul lor magic.

Dar nu îmi place doar să-mi las gândurile să se prefacă în cuvinte, ci să și citesc. Sunt deopotrivă scriitor și cititor. Ca scriitor îmi doresc din inimă ca ale mele cărți să ajungă în casele multor cititori. Nimic nu este mai înălțător pentru un scriitor decât să știe că ale sale cărți sunt alese și citite cu drag de către cei care iubesc cuvântul ce-și găsește pe veci sălaș în carte.

Ca cititor, recunosc că nu pot citi toate cărțile pe care mi-aș dori să le citesc. Se scrie mult și se scrie bine, dar cărțile sunt destul de scumpe, lucru care te împiedică uneori să intri în posesia acestora. Pe de altă parte, mai apare o problemă, cel puțin în cazul meu, cea a spațiului. Cu greu îmi mai încap cărțile în bibliotecă. Pe unele dintre cele citite chiar m-am gândit să le văd la un anticariat sau să le donez, dar îmi este foarte greu să mă despart de ele.

  • formatul cărților este identic cu cel al ediției tipărite
  • nu ocupă nici un fel de spațiu, totul desfășurându-se pe serverele noastre
  • accesul este nelimitat, 24/24
  • puteți citi oricâte cărți doriți, de câte ori doriți
  • cărțile dispun de facilități de auto-resize și auto-zoom, pentru confortul dvs.
  • accesul este triplu securizat, toate informațiile fiind criptate

Fiecare abonament îți oferă pe perioada subscripției acces nelimitat, 24/24, la Biblioteca Virtuală SIONO, respectiv la toate cărțile, din orice locație cu acces la internet.

Cărțile le poți citi inclusiv pe dispozitive mobile, iar aspectul este identic cu cel prezentat în secțiunea AVANPREMIERĂ.

Apropo, dacă îți faci ABONAMENT, ai șansa să citești oricând dorești și cele trei cărți ale mele apărute la SIONO EDITURA. Nu trebuie să cumperi în format fizic VERS DE CATIFEA, CONVERSAȚII CU VIAȚA sau PUZZLE, dacă nu-ți permite bugetul sau spațiul limitat din casă. Intri în BIBLIOTECA VIRTUALĂ SIONO și te relaxezi lecturând cartea dorită.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.