You are currently viewing 5 sfaturi utile pentru a-ți recupera silueta după nașterea bebelușului

5 sfaturi utile pentru a-ți recupera silueta după nașterea bebelușului

5 sfaturi utile pentru a-ti recupera silueta dupa nasterea bebelusului

Imediat ce o femeie rămâne gravidă observă cum talia de viespe din tinerețe începe să se transforme pentru că bebe are nevoie de mai mult loc pentru a crește în burtică. După nașterea micuțului, mămica este extenuată fizic și psihic fiind conștientă de modificările prin care organismul său a trecut în cele 9 luni de sarcină și așteaptă cu nerăbdare să dea jos imediat kilogramele acumulate. Evident că nu se întâmplă acest lucru, așa că apăr frustrările și nemulțumirile legate de aspectul sau fizic.
Perioada de recăpătare a siluetei este una destul de lungă pentru majoritatea mămicilor. Este foarte greu să obții forma de odinioară, așa că fiecare femeie aflată în această situație este dispusă să asculte orice sfat pentru a reuși să scape de colăceii care o împiedică să reintre în pantalonii sau bluzele de dinainte de a rămâne gravidă. Un rol important în ascunderea burticii inestetice o are lenjeria modelatoare, vezi mai multe detalii în magazinele online.

lenjerie modelatoare pentru gravide

Iată cum revii la măsurile ideale:
1. Mulți specialiști în domeniu sunt de părere că alăptatul este ideal pentru o mămică care vrea să slăbească repede pentru că va arde calorii în mod natural producând laptele necesar de fiecare dată când bebe va cere mâncare. Dacă vrei să slăbești, atunci alăptează natural. Medicii însă te sfătuiesc să nu începi nicio dietă mai devreme de două luni pentru că acest lucru ar influența foarte mult cantitatea de lapte din sâni;
2. Dieta mamei trebuie să fie echilibrată pentru a putea să-i ofere copilului toți nutrienții necesari unei dezvoltări fizice și psihice optime. Ai grijă la alimentele permise și nepermise pentru că influențează foarte mult starea bebelușului! Dacă nu poți să-l hrănești la sân, atunci ai putea să te mulgi și să-i oferi lăpticul în biberoane pe care vei avea grijă să le sterilizezi corespunzător. Caută  oferta de sterilizatoare din magazinele mediului online, mult mai convenabilă ca preț!

modele si tipuri de sterilizatoare din 2018

3. O idee bună pentru a scăpa de kilogramele în plus este să începi ședințele de masaj, o activitate extrem de relaxantă, care îți va aduce beneficii atât fizice, cât și psihice. Cu ajutorul masajului îți vei tonifica repede musculatura, îți recapeți energia pierdută, scapi de starea de anxietate și te eliberezi de stres. Într-adevăr, ar trebui să primești avizul medicului înainte de a face masaj pentru că în cazul în care ai făcut operație de cezariană, cicatricea trebuie să se vindece mai întâi;
4. Exercițiile fizice sunt ideale atunci când ai în gând să pierzi kilogramele în plus. Nu ajunge dieta alimentară, e nevoie și de mișcare, așa că plimbă-te cât mai mult, fă yoga sau aerobic fără să exagerezi pentru că ți-ai putea face rău. Ar fi indicat că efortul fizic să înceapă treptat, apoi să se mărească din ce în ce mai mult, pe măsură ce te vindeci după efortul de la naștere. Fiecare corp reacționează diferit, așa ca nu te stresa dacă nu pierzi mult în greutate din prima lună;
5. Revino pe cât poți la activitățile pe care le aveai înainte de naștere. De exemplu, chiar dacă ai nevoie de timp petrecut în pat pentru că trebuie să-ți revii, asta nu înseamnă că o să-ți petreci toată ziua acolo. Menține un echilibru între orele de odihnă și cele de mișcare. Ai putea să încerci să pregătești ceva de mâncare pentru partenerul tău, să dai cu aspiratorul în casă, să speli câteva rufe sau să ieși până la magazinul din colț pentru a cumpăra o sticlă de apă plată.
În concluzie, după naștere vei scăpa, cu siguranță, de kilogramele în plus dacă ai puțină voința și nu disperi atunci când cântarul îți arată de multe ori aceeași greutate ca ieri. Multă mișcare, alimentație sănătoasă, voie bună, un psihic puternic, ședințe de masaj și multe alte activități pot fi folosite pentru ca tu să revii în cel mai scurt timp la silueta de invidiat pe care o aveai înainte de a rămâne gravidă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.