You are currently viewing 3 tips & tricks pentru un look FABULOS de pin-up girl!

3 tips & tricks pentru un look FABULOS de pin-up girl!

Trendurile în materie de styling se schimbă frecvent, de la un sezon la altul. Așa se explică și faptul că anumite curente stilistice se reîntorc, din când în când, redevenind la modă. De exemplu, stilul pin-up, abordat des de femei în anii ’40, încă face furori în rândul doamnelor și domnișoarelor din toată lumea. Acest look a devenit iconic și reprezentativ pentru femeile puternice, care au curajul să își exprime personalitatea.
Celebrități diverse, precum Marilyn Monroe, Diță von Teese și Scarlett Johansson au abordat, de multe ori, acest gen de styling, fiind admirate de lumea întreagă.

Iată cum poți deveni și tu o pin-up girl AUTENTICĂ!

1. Coafura
Un element de bază pentru stilul pin-up este coafura. Aceasta este esențială, indiferent de textura sau culoarea părului tău. Pentru a aborda un hairstyle potrivit, vei avea nevoie de o bentiță, pe care o poți găsi la https://melimeloparis.ro/produse/bentițe-păr.html, în diverse variante și nuanțe. Apoi, optează pentru bucle masive, definite, care să îți încadreze în mod armonios forma feței. Dacă dorești, poți să îți tapezi părul, pentru a crea un volum suplimentar, caracteristic pentru acest styling. Creează acest efect în partea din față, tapând bretonul și prinzându-l pe spate, cu o agrafă discretă. Nu uita să finisezi coafura cu o cantitate suficientă de fixativ, pentru ca ea să reziste pe tot parcursul zilei!

coafura pin-up

2. Accesoriile
Accesoriile reprezintă și ele un aspect extrem de important, când vine vorba despre acest fel de look. Pe lângă clasica bentiță, cerceii sunt de bază. Optează pentru o pereche de clipsuri masive, care îți vor pune în evidență trăsăturile feței. Poți găsi bijuterii placate cu aur marca Melimelo aici, de unde le poți comanda online. O altă variantă potrivită sunt cerceii tip bulină, în culori precum roșu, bleumarin, negru sau alb. Aceștia se integrează perfect într-un astfel de look și creează o imagine autentică! Dacă dorești să adaugi un plus de originalitate, adaugă o pereche de ochelari de soare aflați în aceeași zonă stilistică, pentru a contura o imagine coerentă și completă!
accesorii par

3. Machiajul
Când vorbim despre pin-up, machiajul este definitoriu. Începe prin a aplica o bază și un fond de ten potrivit nuanței tale de piele. Apoi, aplică un highlighter discret, dar de efect. În ceea ce privește zona ochilor, folosește un fard de pleoape într-o nuanță discretă, precum beige-ul, apoi trasează cu mare atenție o linie perfect dreaptă, cu un creion dermatograf sau un tuș rezistent. Alungește această linie, formând efectul „cat eye”. Pentru finisare, aplică un ruj roșu, într-o nuanță care să îți pună în valoare culoarea pielii, de preferat cât mai intensă. Dacă vrei să mergi până la capăt, utilizează un creion dermatograf pentru a crea o aluniță falsă, în partea superioară a unuia dintre pomeți. Cu acest mic truc, look-ul tău va fi perfect!

machiaj

Așadar, dacă te gândești să abordezi acest stil, respectă fiecare etapă descrisă mai sus. Cu siguranță, vei ieși în evidență, oriunde ai merge!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.