3 obiecte PERSONALE pe care NU trebuie să le împarți cu nimeni!

De câte ori s-a întâmplat ca un prieten să aibă nevoie de ajutorul tău și să te roage să îi împrumuți ceva? Cel mai probabil, de cele mai multe ori, ai acceptat să îi oferi sprijin, din dorința de a te face util sau de a nu îți dezamăgi amicul. În mod similar, este posibil ca și tu să fi solicitat, la un moment dat, ceva de la cunoștințele tale, când ai avut nevoie.
Cu toate acestea, trebuie să știi că există o serie de lucruri personale ce nu trebuie, sub nicio formă, să fie împărțite cu alte persoane. Motivele sunt simple: în primul rând, nu este igienic, iar apoi, unele obiecte sunt sensibile și pot fi deteriorate cu ușurință.

Iată 3 lucruri PERSONALE care ar trebui să rămână în acest fel!

1. Telefonul mobil și alte electronice

apple-iphone-smartphone-desk

Dacă deții un smartphone, un aparat foto profesional sau un laptop nou, nu te grăbi să le împrumuți. Aceste obiecte sunt valoroase și, cu siguranță, nu ai dori să fie deteriorate, pierdute sau chiar stricate complet. În plus, situația creată ar fi neplăcută, atât pentru tine, cât și pentru persoana la care a stat obiectul respectiv. În cazul în care, totuși, ai împrumutat smartphone-ul tău cuiva, iar acesta s-a deteriorat, poți apela la Mobilefix.ro, service rapid și avantajos. Însă, pe viitor, va trebui să ai mai multă grijă și să nu repeți experiența!

2. Produsele de îngrijire personală

cosmetix

Întrebările precum „Ai cumva o unghieră?”, „îmi poți împrumuta, te rog frumos, deodorantul?” sau „Pot încerca rujul tău?” nu ar trebui să fie puse niciodată. Cosmeticele și produsele de îngrijire personală nu sunt făcute pentru a fi împărțite cu alte persoane, oricât de apropiate ar fi acestea. Fiecare om are anumite caracteristici, iar împrumutarea obiectelor personale poate duce la acumularea de microbi, virusuri sau chiar afecțiuni periculoase. Așadar, intră pe https://www.bottegaverde.ro/demachiante și achiziționează-ți toate produsele de care ai nevoie. Apoi, păstrează-le doar pentru tine, pentru a evita întâmplările neplăcute!

  1. Hainele

holiday-trip-packaging-8434

Deși multe persoane obișnuiesc să își împrumute hainele, mai ales doamnele și domnișoarele, acest obicei este unul nu foarte recomandat de către specialiști. Deși pare o activitate inofensivă, împărțirea articolelor vestimentare nu este deloc igienică. Dacă vorbim despre lenjeria intimă (chiloți, sutiene sau bustiere), costume de baie, pantaloni și topuri, împrumutarea lor este o idee neinspirată și neigienică. Așadar, încearcă să nu adopți acest obicei!
Acestea fiind spuse, deși împrumutarea obiectelor personale nu pare a fi ceva greșit, încearcă să eviți împărțirea obiectelor menționate anterior!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *