Articole pe teme diverse,  Fashion/Beauty

Standard-shoes.ro m-a pus în dilemă

 Aţi auzit de Standard-shoes.ro? Încă nu aţi de acest magazin? Eu am auzit şi de când am auzit sunt într-o continuă dilemă. De ce? Fiindcă nu mă pot decide care pereche de încălţăminte să o pun în coş, şi pe care nu. Tare greu îmi este, deoarece  în acest magazin online se găseşte o gamă variată de încălţăminte, şi nu orice ce fel de încălţăminte, ci modernă şi foarte frumoasă.

Alegerea este foarte dificilă, dar având în vedere că a venit frigul, cred că cel mai indicat este să-mi iau o pereche sau două cizme, şi să las pantofii şi sandale pentru la anul. Dar tot nu rezolv dilema. De ce? Fiindcă la categoria cizme sunt foarte multe modele de cizme care mi-au plăcut. Multe dintre modelele de cizme de aici sunt noncoformiste, îndrăzneţe, sunt exact stilul pe care eu îl ador.  De aceea îmi doresc foarte mult cel puţin o pereche de cizme de aici.

 Cred că ştiu care e soluţia, am să dau cu banul, am să las banul să decidă soartă alegerilor mele. Şi iată ce spune banul. Alegerea mea trebuie să fie perechea de Cizme Hippie, o pereche de cizme foarte moderne care îmi vor un look foarte interesant. Le voi putea fie la o pereche de colanţi, fie la o pereche de blugi drepţi de culoare bej sau camel, fie la o fustă scurtă dreaptă.  Sunt sigură că datorită acestor cizme atunci când voi ieşi în oraş multe priviri vor fi aţintite asupra mea.

Untitled

Nu-i aşa că sunt tare frumoase? Sunt altceva, iar mie îmi plac foarte mult lucrurile de genul acesta. Of tare mă mai mănâncă palma, trebuie să dau din nou cu banul. Şi banul de data aceasta a spus categoric că trebuie să îmi aleg perechea de Cizme Verdana.

Untitled

Sunt cizmele cu care voi reuşi să ies din tipar, să scap de monotonie, să mă simt foarte bine în pielea.  Sunt fericită că am descoperit un magazin care pune la dispoziţia clienţilor săi, produse pe alese,  pentru orice stil. Mă bucur că am găsit un magazin care a reuşit să mă provoace, să mă pună în dilemă, şi să mă facă să mă întreb: “Eu cu cine votez?” Cu ce pereche de încălţăminte pun în coş?

Standard-shoes.ro m-a pus în dilemă, dar eu am rezolvat-o, şi sunt foarte  încântată  de alegerile mele. Dacă şi voi vă doriţi să fiţi provocaţi în acest fel, vă recomand să intraţi pe acest magazin şi cu siguranţa vă vor plăcea tare mult provocările de aici. Eu cu siguranţă voi reveni în acest magazine pentru a avea parte de noi şi noi provocări frumoase.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *