You are currently viewing 15 ani de sănătate cu Dacia Plant

15 ani de sănătate cu Dacia Plant

Alegerea unor alimente și produse naturale reprezintă calea spre un stil de viață sănătos. Alimentele și produsele naturale sunt instrumentele cu care ne putem construi o viață echilibrată.

Bunăstarea fizică și mentală începe de la alimentație. Consumul de produse naturale este mai mult decât o opțiune alimentară, este o filozofie de viață care are ca rezultat o serie de beneficii pentru sănătatea individuală și colectivă. Introducerea produselor alimentare 100% naturale într-un regim alimentar echilibrat presupune un plus de vitalitate și de bunăstare generală. 

Prin alimente naturale înțelegem toate acele produse ale căror proprietăți nu au fost modificate sau extinse în mod artificial. Legumele si fructele s-au maturizat în ritmul lor propriu, plante aromatice și plante medicinale nu conțin extracte chimice de niciun fel etc. În cele din urmă, o dieta sănatoasă, care își are rădăcinile în trecut, ne poate îmbunătăți viitorul.

Sănătatea, spunea Hipocrate, este  o comoară pe care puțini știu să o prețuiască, deși aproape toți se nasc cu ea.

Dintre cei puțini face parte și Dacia Plant, compania care de 15 ani concentrează esența naturii în produse inovatoare, special create pentru a surprinde toate gusturile.

Convinși că natura deține cheia sănătății omului, au cercetat intens componența fiecărei plante și modul în care acestea acționează asupra sănătății noastre, pentru a ne oferi produse naturale eficiente, sigure și benefice pentru organismul uman.

Iubesc viața. Este un dar pe care l-am primit fără să-l cer și care, la un moment, mi se va lua fără să fiu întrebată. Nu pot să fac nimic în această privință. Dar cât îmi este dat să trăiesc, vreau să o fac bucurându-mă de sănătate. Dacă sănătate nu ai poți spune că nimic nu ai.

Așa că, zi de zi încerc să urmez o dietă sănătoasă cât mai echilibrată. Din această dietă nu lipsesc ceaiurile de la Dacia Plant. De ce? Fiind vreau să descoper în fiecare clipă în care savurez un ceai fierbinte, minunile naturii ascunse printre plantele atent selecționate de cei de la Dacia Plant.

Unul dintre ceaiurile mele preferate este cel de păpădie. Acesta are o mulțime de beneficii asupra organismului.:

– Susține producerea și eliminarea bilei;

– Susține secrețiile digestive (gastrice, pancreatice si intestinale);

– Crește pofta de mâncare;

– Detoxifică organismul;

– Protejează celulele contra stresului oxidativ etc.
Este un ceai minunat pe care îl consum cu mare plăcere, bucurându-mă de sănătate. Sunt 15 ani de când Dacia Plant de oferă produse cu o atitudine sănătoasă. 15 ani care trebuie să sărbătoriți cum se cuvine. Pe  data de 2 iunie, în Piața Sfatului din Brașov, (ce)ai zice de un concert la care vor participa mulți artiști? Prin cei care vor concerta se află și trupa  Phoenix. Va fi o sărbătoare minunată care nu trebuie ratată.

Eu sunt puțin cam departe. Mi-e greu s-ajung la sărbătoare. Dar voi savura un ceai fierbinte într-o seară senină, undeva prin Moldova mea dragă. Dacă pe 2 iulie ești pe-aproape, mergi și sărbătorește împreună cu Dacia Plant. Va fi, cu siguranță, un concert de zile mari.

PS: Și dacă vrei să te bucuri și tu de minunile naturii, intră pe site-ul acestei companii cu tradiție și alege-ți ceea ce poftești. Vei găsi de toate…tincturi, ceaiuri, siropuri, vitamine și minerale, pulberi, gemoderivate 100% naturale, care respectă promisiunea făcută sănătății, aceea de a o proteja, căci… fără sănătate totul e nimic.

 

This Post Has 2 Comments

  1. Dincolo de nori

    Vreau la concert!!! 🙂 Sunt câteva piese de pe albumul Baba Novac pe care nu le-am auzit niciodată live.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.